Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

BACKUP CCleaner

Felesleges adatokkal van tele számítógépe? Lassú és hatástalan munkája? Már nem!

Az ingyenesen letölthető CCleaner programmal (CrapCleaner, ami lefordítva annyit tesz, mint "lomtalanító") számítógépe pillanatok alatt megtisztul a felesleges és hibás fájloktól.

CCleaner sokak legkedveltebb programja számítógépük tisztítására és optimalizálására

Miben segíti a CCleaner?

A CCleaner elsődleges célja az ideiglenes fájlok eltávolítása az internetböngészőből. A program eltávolítja internetes tevékenysége nyomait is, kitörli a látogatott oldalak előzményeit, a letöltött fájlokat, a bejelentkezési és egyéb űrlapok kitöltését. Ezek az információk egy idő után már túl sok helyet foglalnak el a merevlemezen, végül a rendszer túlterheléséhez és lelassulásához vezetnekCCleaner törli ezeket a fájlokat és értékes lemezterületet szabadít fel a fontos információk számára.

Nem kell tartania attól, hogy a CCleaner eltávolítja azokat az ideiglenes fájlokat is, amelyekre szüksége van. A program felismeri azokat az ideiglenes fájlokat, amelyeket mindennap használ és amelyekre szüksége van, például a Google vagy a Youtube használatánál.

A program használata egyszerű és személyre szabható. Elég, ha kiválasztja azokat a bejegyzéseket, amiket törölni akar, vagy amiket meg akar tartani és utána az "analizál" lehetőségre kattint. CCleaner ezt követően kiszámítja, mekkora hely szabadul fel merevlemezén a kijelölt elemek eltávolítása után.

A CCleaner segítségével letörölhet programokat vagy eltávolíthatja a különböző alkalmazások felesleges fájlait. Letörölt fájlait külső lemezre is átmentheti.

 

Amire vigyáznia kell:

 

Gondolnia kell arra, hogy az ideiglenes fájlok törlésével bejelentkezései adatai is törlődnek, így a következő bejelentkezésnél újból meg kell adnia azokat. Feltéve, ha még emlékszik rájuk.

Mielőtt a CCleanert használná ajánljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot rendszeréről! Törlés és rendszeradatok változtatása előtt mindig jó, ha bebiztosítjuk magunkat. Biztonsági másolat készítéséhez olvassa el Windows 7 biztonsági másolat című cikkünket.

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés