Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Creators update - A Windows 10 legújabb frissítése

A legújabb Windows 10 frissítés, a Creators Update előkészületei már javában folynak. Ahogy azt a frissítés fantázia neve is sugallja mindenekelőtt a kreatív felhasználók lelik majd benne örömüket. De persze nemcsak őket próbálja még jobban lenyűgözni a Windows 10. Mire is számíthatunk?

Új 3D-s világ

A Microsoft fejlesztői ezúttal nem feledkeztek meg mindenki kedvenc rajzolóprogramjáról a Paintről sem. Sőt olyan nagy változást kap, amire valószínűleg kevesen gondoltak volna, az app segítségével ugyanis 3D-s képeket is lehet majd készíteni, szerkeszteni. A Microsoft szerint minden grafikus előképzettség nélkül is könnyen megtanulható és kezelhető program lesz ez. A képeket nemcsak gépen, a Microsoft kiterjesztettvalóság-eszközével, a HoloLensszel is meg lehet majd nézni, hanem például a PowerPoint diasorába is be lehet majd illeszteni. A tervek szerint azonban itt még nem állnak meg a fejlesztők, így a jövőben az összes programba megpróbálják majd becsempészni a 3D-t.

További ötletekért, újdonságokért nézze meg a következő videót: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o6TfhWY6WoI

Gyorsabb frissítések

Az egyik legfontosabb változtatás, hogy a jövőben a Windows Update szolgáltatás csak a frissítést kezdeményező eszköz számára releváns frissítéseket fogja kézbesíteni, írta blogbejegyzésében Bill Karagounis, a Microsoft a Windows Insider programért és az operációs rendszer fejlesztéséért felelős igazgatója. Mivel a szolgáltatás átveszi a frissítéssel járó feldolgozási munka egy részét, az eszközök frissítése gyorsabbá válik majd. Mintegy 1/3-ával az eddigi időnek.

Jobb kapcsolat a barátokkal

A Windows 10 Creators Update egyik nagy újdonsága, hogy a számunkra fontos személyeket az úgynevezett MyPeople funkciónak köszönhetően kitűzhetjük a tálcára.

Ez a funkció nagyon hasznos lehet akkor, ha valakivel sűrűn beszélgetünk, és osztunk meg különböző dokumentumokat, mivel a csevegésen kívül egy mozdulattal átküldhetünk egy dokumentumot a barátunknak, vagy munkatársunknak úgy, hogy nem kell semmilyen alkalmazást megnyitnunk. A MyPeople nem egy új közösségi platform: Skype, Wech, Slack stb. kontaktjainkkal tarthatjuk itt a kapcsolatot.

Online versenyzés

A Creators Update-tel a játékosok a Beam szolgáltatásban élőben streamelhetik játékmenetüket. További fontos újítás, hogy az Arena on Xbox Live szolgáltatással könnyedően létrehozhatóak lesznek majd privát tornák a játékokban. 

Mi várható még?

A Microsoft nemcsak a Paint-frissítéssel jár majd az alkotók kedvében, gondolt azokra is, akiknek a zene a mindenük. A Groove Music Maker nevű app segítségével érintőképernyős eszközökön is könnyedén szerkeszthetünk zenét. A Hololens pedig bevezet minket a virtuális világba.
Ne feledje, ezek és még sok tucatnyi további frissítés mind-mind ingyenesen hozzáférhető a Windows 10-ben.

Vásároljon Windows 10-et még ma!

 

Valamennyi fotó a Microsoft hivatalos oldaláról (www.microsoft.com) származik.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés