Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Eredeti Windows fut gépén?

A kérdés: Miért is kell hitelesíteni az operációs rendszeret? A válasz: Mert csak eredeti Windows operációs rendszer másolatával használhatja valamennyi funkciót, frissítést, biztonsági letöltést és támogatást.

Eredeti

Windows előnyei

  • biztonság
  • megbízhatóság
  • stabilitás
  • kedvező ajánlatok

Nem eredeti
Windows hátrányai

  • adatai és személyes dokumentumai veszélyben
  • vírustámadások fokozott kockázata
  • a rendszer gyakori összeomlása
  • frissítések nem letölthetők 

Hogyan válhatok hamisítók áldozatává?

Új számítógép vásárlásánál érdemes megbizonyosodni arról, hogy vajon a számítógépen előtelepített operációs rendszer fut vagy azt külön meg kell vásárolnia. Az operációs rendszer általában már telepítve van a számítógépen, notebookon. Azonban, ha használt gépet vásárol előfordulhat, hogy az eladó nem tudja vagy nem akarja megmondani, hogy legális-e a már telepített operációs rendszer vagy sem. Ilyen esetekre gondolva fejlesztette ki a Microsoft a Windows Genuine Advantage szolgáltatását, mellyel egyszerűen és online ellenőrzheti szoftverlicencének hitelességét.

Hogyan tudom hitelesíteni licencemet?

A licenc hitelesítése egyszerű és szinte automatikus, a program mindent elvégez önállóan. A WGA elször letölti az ún. ActiveX vezérlő elemet, amely aztán hitelesíti licencét. Ha a licenc hiteles, számítógépén létrehoz egy speciális fájlt a következő hitelesítéshez.

 

Eredeti Windows-a van?

Gyanakszik, hogy számítógépán nem eredeti Windows fut? Ellenőrizze és hitelesítse rendszerét egyszerű útmutatónk segítségével.

Windows rendszer
hitelesítése
 
 

Mit tegyek, ha hamis licencem van?

Ha kiderül, hogy licence nem teljesítette a hitelesítés feltételeit, de Ön hiszi, hogy eredeti Windows licencet vásárolt, az alkalmazás többféle magyarázatot ajánl fel segítségül. Egyik ok, amiért az alkalmazás nem ismerhette fel termékkulcsát, az hogy helytelenül írta be. Ha kiderül, hogy licence nem eredeti, ne féljen, kövesse a Microsoft útmutatóját.

 

További információékért látogasson el a Microsoft támogatás megfelelő oldalára.

 
Hitelesített Windows vásárlása kedvezményes áron.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés