Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Ismerje meg a használt szoftvereket

Változtassa meg szoftver vásárlási szokásait. Miért fizetné ki az új program teljes árát, ha 50% -ot vagy annál is nagyobb részt takaríthat meg az eredeti költségből, és ugyanazt a terméket kapja meg? Cégünk már nem használt, feleslegessé vált licenceket kínál Önöknek elképesztő áron, miközben magas színvonalú műszaki támogatást nyújt bármiben, amire csak szüksége lehet. De pontosan mi is a használt szoftver és hogyan működik? Tudjon meg többet róla az alábbiakban.

Mi a használt szoftver és hogyan működik?

A "használt" (néhányszor "second-hand" szoftverként említett) szoftver olyan licenceket jelent, amelyekre a tulajdonosok többé nem tartanak igényt. A tulajdonosok általában azok a cégek, akik egy újabb programot szeretnének vásárolni, vagy másik szoftverre váltanak. Ez azt jelenti, hogy a "felhasznált" licenceik feleslegessé válnak. Ezeket felvásároljuk, majd e-boltban kínáljuk őket más ügyfeleknek, így nem mennek szükségtelenül kárba, és mások még felhasználhatják. Ráadásul így a termékeket jóval alacsonyabb áron tudjuk eladni!

Legális?

A használt szoftverek viszonteladása és birtoklása 100% -ban legális – az Európai Bíróság 2012-es határozata szerint*. A bíróság kijelentette, hogy "a szoftver szerzője nem ellenezheti a ’használt’ licencek továbbértékesítését", függetlenül attól, hogy a licencek kézzelfoghatóak (CD / DVD) vagy immateriálisak (elektronikus és online terjesztésűek).

Ugyanúgy működik, mint amikor könyvet kíván eladni. Vásárol egyet, elolvassa, majd eldöntheti, hogy továbbadja-e valakinek. Ezért elhelyezi egy aukciós weboldalon, és várja, hogy valaki megvásárolja. Nem számít, hogy kitől vásárolta meg a könyvet eredetileg, amint eladásra került, az eladónak nincs joga befolyásolni, mi történik vele a jövőben. Ugyanez vonatkozik a szoftverekre is – amint eltávolítják az eredeti tulajdonos számítógépéről (ez felhasználatlanná teszi), szabadon eladható valaki másnak.

És mi több, mielőtt megvásárolnánk egy használt licencet, meggyőződünk róla, hogy a szoftver maga is jogtisztaegy háromlépcsős azonosítási folyamaton megy keresztül.

*Az Európai Bíróság teljes sajtóközleményét itt olvashatja.

Milyen előnyökkel jár a használt szoftverek vásárlása a Software Deals-től?

  • A teljesen új szoftver árához képest 50% -ot vagy annál nagyobb részt takaríthat meg.
  • Pontosan ugyanazt a terméket szerzi meg, mint az első felhasználó, mivel a szoftver nem veszít minőségéből.
  • Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll segíteni bármiben, amire csak szüksége lehet.
  • A termék telepíthető és aktiválható Önnek – a Software Deals Remote Help szolgáltatásnak köszönhetően.
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia: termékeinket visszaküldheti különösebb indoklás nélkül.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés