Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

A nem használt szoftverlicencek szabadon eladhatók

A Software Deals egyre népszerűbb a cégek és magánszemélyek körében Magyarországon is.

Ha vállalatánál vagy otthonában fel nem használt szoftverlicencei vannak, eladhatja azokat. Ha pedig szoftverlicencre van szüksége sokkal olcsóbban veheti meg másodlagosan. Ez a kereskedés szokásos módja az RA Software s.r.o. Software Deals cégnél, aki a magyar piacra lépve valódi alternatívát kínál a nagyon drága szoftverlicencekkel szemben.


Ha azt a licencszerződés megengedi az egyes cégek vagy végső felhasználók a licencekkel egymás közt is kereskedhetnek, közvetítő nélkül. Az eladóknak biztosítaniuk kell a szoftverlicencek portfolióját és felügyelniük kell az eladás biztonságát.

A RA Software s.r.o. Software Deals garantálja a fel nem használt szoftverlicencek biztonságos átutalását és eladását, hogy partnerei így pénzhez juthassanak. Azok a felhasználók, akik másodlagos licencet vásárolnak a Software Deals segítségével, akár költségeik 50%-át is megtakaríthatják.

 

"A célunk, hogy ügyféleink csak annyi szoftverlicencet használjanak, amennyire szükségük van. Se többet, se kevesebbet".

 

Másodlagos szoftverlicencet vásárolni alacsonyabb áron, cégünk szerint ugyanolyan, mint ha a licencet egyenesen a gyártótól venné meg, hiszen egy szoftver az összes többi terméktől eltérően soha nem veszít értékéből, nem használódik el. Ezért, aki másodlagos szoftvert vásárol, sokat spórolhat.

A fel nem használt szoftverek kereskedeleme Európában már több mint 10 éve működik. Magyarországon, ugyanúgy mint Csehországban cégünk tervei közt szerepel, hogy belföldi szoftvertanácsadó cégekkel, IT outsourcing vállalatokkal, számítástechnikai kis- és nagykereskedésekkel is kapcsolatba lépjen. 

A Software-Deals-en keresztül jelenleg Microsoft szoftverlicenceket vehet és kínálhat fel eladásra. Ajánlatunk tovább bővítése magyar ügyféleink igényeitől függ. 

 


RA Software s.r.o. képviselője a Software Deals magyar cég. A cég nem használt licencek adásvételével foglalkozik már több mint 10 éve. A szoftvertőzsdén ún. “software brookerhez” kötött, aki  egyes licencekkel (OEM, PKC, MLK, doboz) és kötetes (volume) licencekkel (Open, Select,EA) kereskedik. Partnercégeink munkatársai szakértői a Microsoft szoftverlicenceinek, és több országban is képviseltetik magukat.

A társaság célja nemcsak a fel nem használt licencekkel való kereskedés, ill. a hiányzó licencszám biztosítása kedvezményes áron, hanem tanácsokkal látja el ügyfeleit, hogy olyan gazdasági megoldást kínáljon, amire a cégek többsége még csak nem is gondol.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés