Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Software Deals Bemutatkozó

A Software Deals 2016-ban alakult Csehországban és már a kezdetektől arra koncentrálunk, hogy a lehető legjobb szoftvereket kínáljuk elképesztő áron. Elhivatottak vagyunk, hogy remek szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, hogy bebiztosítsuk 100%-os elégedettségüket. Jelszavunk Azonos érték, jobb áron”. Egy 3 lépcsős hitelesítési menetet alkalmazunk, mikor beszerezzük a használt licenszet, hogy biztosak lehessünk benne, hogy minden amit kínálunk hiteles és tökéletes állapotban van.  Feleslegessé vált licenszek eladásával arra törekszünk, hogy minimalizáljuk a kihasználatlan termékek kárbamenetelét, így valakinek még hasznára lehet.

Érdekességek

  • Több mint 100 000 elégedett ügyfél Európa szerte.
  • Több mint 10 000 000 €-t takarítunk meg ügyfeleinknek évente.
  • E-shopunk elnyerte a Shop of the Year díjat 2016-ban (a competition organized by price comparison website A Heureka árösszehasonlító weboldal által rendezett versenyen).

Küldetés és vízió

Vízió

Célunk, hogy a legjobb szoftvereket kínáljuk lényegesen alacsonyabb áron, azok szélesebb körben legyenek elérhetőek, és minimalizáljuk a fel nem használt termékek szükségtelen elpazarlását.

Küldetés

Ezt a célt szeretnénk elérni azzal, hogy megbízható és bevált beszállítóktól származó  minőségi és autentikus termékeket szerzünk be, miközben folyamatosan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek még több licencet kínáljunk elfogadható áron.

Software Deals története

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés