Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Szerezze meg a Windows 10-et ingyen.

 
Microsoft kiadta új, minden valószínűséggel utolsó Windows operációs rendszerét. Az új Windows 10 ingyenesen elérhető Windows 7-ről frissítés után. Mit jelent ez? Ha nálunk megrendeli a Windows 7-et és ingyenesen frissíti, a tizest is megszerzi ugyanezen az áron! Szakértők szerint Windows 10-ben minden meg van ahhoz, hogy az eddigi legjobb Windows verzióvá váljon. Miért? Olvasson tovább!
 

Friss hírek: Windows 10 frissítés továbbra is ingyenes! Tudjon meg többet Windows tanácsadónkból.


1. Az utolsó mohikán

A Microsoft kijelentette, hogy ez a Windows lesz az utolsó verzió és ez lesz a legjobb az eddigiek közül. Köszönhető ez annak, hogy fejlesztéskor teljes mértékben figyelembe vették a felhasználók igényeit és tanultak korábbi hibáikból is. És a haladás? A Microsoft elhatározása szerint az össszes jövőbeli változást rendszeres ingyenes frissítésekkel teszik elérhetővé.


2. Érthető lesz

A Microsoft a fejlesztésnél különös figyelmet szentelt a különböző nyelvek helyes alkalmazásának. Az új Windows 10 magyarul is elérhető. Használatakor ugyan néha még angol szövegekrészletekbe ütközhetünk, de ezeket a következő frissítések magyarítják majd.  


3. Mindenki egyenlő

A Windows 10 újításának legfontosabb vonása, hogy ugyanúgy használható asztali és mobilkészülékeken is. Mit jelent ez a gyakorlatban? Még ha ugyan néhány alkalmazás vizuálisan eltérő is (például a startmenü), a rendszer mindkét esetben ugyanazokat az alkalmazásokat támogatja.


4. Viszlát Vezérlőpult

A Vezérlőpultot az új rendszerben felváltotta a Beállítások menüpont. A változás nemcsak a megnevezést érintette. A beállításokban új alkalmazásokat is talál, mint pl. a frissítések áttekintése, energiafogyasztás stb.


5. Játékosok, vigyázat!

A Microsoft arra is figyelmet fordított, hogy olyan rendszert fejlesszen ki, amit az aktív játékosok is nagyra értékelhetnek. Az új DirectX vezérlésnek köszönhetően a számítógépes játékok teljesítménye akár felével is emelkedhet, ami már komoly indok a frissítésre. Az Xbox kedvelői örülhetnek annak a gadgetnak, ami lehetővé teszi, hogy játékuk utolsó 30 másodpercét felvegyék. Győzelmét vagy vicces fájlait megoszthatja különböző szociális oldalakon, hogy barátai együtt örüljenek Önnel.

 

 


Mindezek alapján a Windows 10 nagyon érdekesnek ígérkezik és biztos megéri kipróbálni. Nagy plusznak számít, hogy korábbi opreációs rendszerekről ingyenesen frissíthető. A Software Deals honlapján megveheti a Windows 7-et szuper áron. Erről aztán később a Windows Upgrade segítségével frissíthet.

 

Windows 10 ingyen:

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés