Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Windows 10 frissítés továbbra is ingyenes

Még mindig nincs itt a világ vége

Természetesen ez a lehetőség nem azoknak szól, akik a július 29-ei határidő letelte után is ingyenesen szeretnének hozzájutni a Windows 10-hez. A Microsoft a határidő letelte után is ajánl ingyenes frissítési lehetőséget. Néhányan azt gondolhatják, hogy ez csapda, de nézzük csak meg alaposabban.

A Microsoft már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy mikor lesz vége az ingyenes frissítési lehetőségnek. A nagy nap elérkezett, de mint az később kiderült, a határidő nem mindenki számára véglegesen végzetes. Még mindig lehet ingyenesen Windows 10-re frissíteni, de csak akkor,  ha valamilyen akadálymentesítő technikát használ gépén.

A Microsoft új szabálya

Figyelmes és empatikus lépés ez a Microsofttól, hiszen olyanokat segít, akik számítógépük segítségére szorulnak mind a mindennapi életben, mind számítógépes munkájukban.

A vállalat hivatalos honlapján a következő közleményt jelentette meg: "A Microsoft továbbra is nagy erőfeszítésekkel dolgozik azon, hogy az akadálymentesítő technikák alkalmazását továbbfejlessze a Windows 10-ben. A Windows 10 -re rissítéseknek köszönhetően sokat léptünk előre az akadálymentesítő technikák fejlesztésében. Ha többet szeretne tudni, kövesse blogunkat, amiben részletesen bemutatjuk fejlesztéseinket."

Akadálymentesítő technikák?

Mit is jelent ez pontosan? Az akadálymentesítő technika olyan hardverek és programok (Windows kisegítő lehetőségek) alkalmazását jelenti, amik a fogyatékkal élők életét teszik könnyebbé. De mivel még nem minden eszköz kompatibilis a jelenlegi Windows 10-zel, és még számos újítás és frissítés is várható mint pl. a Narrátor,  ezért a Microsoft fenntartja az ingyenes áttérés lehetőségét a segítő technikákat használók számára .

De vajon ellenőrzi-e a Microsoft, hogy valóban használja az akadálymentesítő technikákat? Ahogyan talán Ön is sejti, a válasz most még: nem. Önön és lelkiismeretén múlik, hogy frissíti-e Windows 7-jét Windows 10-re vagy sem.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés