Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Windows 10 ingyenes frissítés - Hamarosan vége

Friss hírek: Windows 10 frissítés továbbra is ingyenes! Tudjon meg többet Windows tanácsadónkból.

 

A partinak vége: ideje fizetni. A Windows 10 ingyenes frissítés régóta rettegett határideje a nyakunkon, az előre megjövendölt “frissítési pánik” bármelyik percben kitörhet. Azonban sok a megválaszolatlan, nyitott kérdés: Vajon a Microsoft mostani árlistája aktuális marad-e a határidő után is? Egyszer vagy havonként kell majd fizetni a szoftver használatért? Mi is történik majd egészen pontosan július 29-e után?

Ha te is azok közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy maradnak a régi, bevált és megszokott rendszernél és megtartod a régi Windows-odat, akkor valóban figyelned kell arra, mi is történik most.

Amikor a Windows 10-et egy évvel ezelőtt bevezették, a Microsoft úgy döntött, hogy 2016. július 29-ig ingyenes frissítési lehetőséget biztosít, hogy így nagyobb hírverést és nagyobb piacot biztosítson termékének.

És igy is lett.

A bevezetés óta, több mint 300 millió aktív felhasználó frissített az új operációs rendszerre. Jó kezdet ez a Microsoftnak ahhoz, hogy elérje célját: 1 billió aktív Windows 10 felhasználó 3 éven belül. Ugyan az ingyenes frissítés határideje vészesen közeleg, ván pár ködös pont a Microsoft kommunikációjában.

Úgy tűnik a Microsoft nagyon diplomatikusan kezeli a nyilvános kérdéseket. Azok a felhasználók, akik ragaszkodnak a korábbi Windows-ukhoz,  megtarthatják jelenlegi rendszerüket, nem lesz automatikusan kötelező frissíteni azoknak, akik nem akarnak. Ha a későbbiekben mégis átváltana Windows 10-re Home kiadás esetén 119.99$-ért, Professional esetén 199,99$-ért bármikor megteheti azt.

Kell-e félnünk előfizetési díj bevezetésétől?

A kérdés azonban kimondatlanul ott lóg a levegőben: csak egyszer kell megfizetnünk ezt az összeget vagy havi rendszereséggel? A válasz: Ne pánikoljon! Annak ellenére, hogy a Microsoft tervei szerint ez lesz az utolsó operációs rendszer, ezentúl ezt fogják fejleszteni, frissíteni, azt mondják,  nem lesz előfizetési díj, ha egyszer frissített vagy megvásárolta a 10-est. Dőljön hátra nyugodtan, ha egyszer frissített vagy vásárolt nem kap újabb számlát.

A Windows 10 eltér elődeitől, hasonlóan a Chrome-hoz, az operációs rendszert a háttérben frissíti. A frissítés folyamatos lesz, mintha csak egy növényt nevelgetnénk. A Home kiadásban letiltották a frissítést, a Professionalban csak elhalaszthatja a folyamatot.

A Windows 10 legjobb tulajdonságai dióhéjban

Ha olyan szorgos, mint a méh, szinte egész nap dolgozik, akkor biztos elnyeri tetszését  az Útitárs alkalmazás, mely Windows Phone, Android és iOS alapú készülékek esetében is garantálja, hogy a szolgáltatásaink és alkalmazásaink mindig velünk legyenek. Elkezd dolgozni számítógépén, ebéd közben telefonján formába önti, tabletjén bemutatja főnökének. Minden egy felhőben, minden mindennel kompatibilis és könnyen kezelhető. Egyszerűen gyönyörű.

Ha rossz szervező, Cortana megmenti Önt. Cortana az Ön virtuális asszisztense,  az Ön J.A.R.V.I.S.-a, biztonsági hálója, őrangyala. Vele sose felejti el, ha találkozója van, emaileket ír Ön helyett, eseményeket hoz létre, emlékezeti Önt dolgokra és böngész Ön helyett a neten. Teszi mindezt “parancsszóra”.

Remek alkalmazás, hogy a Microsoft Edge  böngésző képére bárhol bármikor ráfirkálhatun vagy ráírhatunk (simán egérrel vagy érintőképernyőn kézzel) a végeredményt pedig rögtön elmenthetjük vagy megoszthatjuk ismerőseinkkel.

A legújabb Windows 10 fejlesztés egy valóra vált sci-fi álom: bejelentkezés arcfelismerő rendszer segítségével.

Ide kattintva tekintheti meg a Windows újdonságait.

Hamarosan itt a vége

ASoftware Deals olyan Windows operációs rendszereket kínál, amelyeket a felhasználók, vállalatok már nem használnak, mert már nincs szükségük rájuk. A másodlagos, használt licencek ára rendkívül kedvezők, azoknak, akik Windows 7-et vásárolnának. Vásároljon Windows 7-et most és frissítsen ingyen Windows 10-re. De ne feledje, az idő szalad és a határidő július 29!

Rendelje meg a Windows 7-et most!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés