Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Jogi szoftvergarancia

A Software Deals mindig nagyszerű üzletet kínál. Kiterjedt és hatékony üzletmodellünknek köszönhetően kedvező áron tudjuk eladásra kínálni szoftvereinket, mindemellett 100%-ban garantáljukhogy szoftvereink legálisak, jogtiszták. Szoftvereinket vagy közvetlenül a gyártótól szerezzük be, vagy legális second-hand szoftvereket kínálunk megvételre. 

Minden egyes licencünket leellenőrizzük 

Minden egyes eladásra kínált licencünket 3 lépcsős rendszerben ellenőrzi licenc-specialistánk: 

  • UV-lámpa alatti ellenőrzés és a nyomtatás felülvizsgálata

  • Jogi dokumentumok, hivatalos papírok kontrollja (bizonyíték, arra hogy a szoftvert az előző felhasználó valóban letelepítette gépéről)

  • Minden licenc újraszkennelése egy újbóli ellenőrzéshez

Jogi garanciát biztosítunk

Minden megvásárolt licenc mellé az eladó, vagyis a Software Deals jogi nyilatkozot tesz, amelyben jogi élettartam garanciát vállal arra, hogy a megvásárolt szoftver eredete tiszta és használata legális. Bármilyen probléma merülne fel a megvásárolt szoftverrel kapcsolatosan a Software Deals vállalja a teljes jogi felelősséget az eladott licenc(ek) után. Cégünk együttműködik más szervezetekkel, intézetekkel, akikkel közös célünk, hogy felderítsük és jelentsük a megfelelő hatóságok felé a hamis szoftverek forgalmazóit.  

Hogyan működik a szoftverek újraértékesítése?

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés