COVID-19 UPDATE: A koronavírus kitörése miatt a biztonság kedvéért távolról dolgozunk otthonainkból, de ez nem befolyásolja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat. Még mindig 100%-ban rendelkezésre állunk!
Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Kézbesítés és Fizetés

Kézbesítés

  • A kézbesítés szinte mindig ingyenes.
  • A rendelését kézbesítjük, amint megérkezik hozzánk a vételár összege.
Kézbesítés módja
Elektronikus kézbesítés e-mailben A megrendelt licenszet a rendeléskor megadott e-mail címre kézbesítjük. A telepítési és az aktiválási útmutató a termékkulccsal együtt egy PDF tanúsítványban lesz megtalálható. A licensz kézbesítésének ez a leggyorsabb és a legzöldebb módja.

 

 

Fizetés

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

Fizetési mód
Bankkártya Amennyiben kártyával szeretne fizetni, akkor a rendelés végén automatikusan át lesz irányítva a PayU, biztonságos online fizetési plaformra. A fizetés a kártyaadatok megadása után fog végbemenni.
Banki átutalás A fizetési információkat és a proforma, díjbekérő számlát a rendelésről szóló visszaigazoló e-mailben kézbesítjük Önnek.


Megjegyzés: Ügyfeleinknek kiterjesztett pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk (30 napig), mely időszak alatt könnyedén visszaküldheti a terméket és mi a teljes vételárat visszatérítjük (általában 4-6 napon belül).

 

Mikor érkezik meg a rendelésem?

A kézbesítés ideje nagyban függ a kézbesítés és a fizetés módjától. Az alábbi táblázat alapján nagyjából megbecsülheti, mikorra várható a terméke megérkezése.

Termék típusa

Fizetés módja ↓
Digitális*1
(ESD)
Kártyával 15 perc / 1 munkanap*2
Banki átutalás útján 1 – 5 munkanap


*1 elektronikus kézbesítés e-mailben
*2 kiválasztott termékekre érvényes

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés