Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Kézbesítés és Fizetés

Kézbesítés

  • A kézbesítés szinte mindig ingyenes.
  • Licenszeinket elektronikus formátumban vásárolhatja meg (legtöbb termékünk ilyen), vagy fizikai, CoA* matrica formájában (ez csak a Windows 7-nél elérhető).
  • A rendelését kézbesítjük, amint megérkezik hozzánk a vételár összege.

    *CoA = Certificate of Authenticity (eredetiséget igazoló tanúsítvány)

Kézbesítés módja
Elektronikus kézbesítés e-mailben A megrendelt licenszet a rendeléskor megadott e-mail címre kézbesítjük. A telepítési és az aktiválási útmutató a termékkulccsal együtt egy PDF tanúsítványban lesz megtalálható. A licensz kézbesítésének ez a leggyorsabb és a legzöldebb módja.
GLS csomagkézbesítés A megrendelt csomagot egy futár kézbesíti a megadott címre. Miután feladtuk a csomagot, azonnal átküldjük Önnek a csomag nyomon követéséhez szükséges számsort. A futár a kézbesítés várható idejéről SMS-ben fogja Önt tájékoztatni, a kézbesítés napjának reggelén.

 

 

Fizetés

Az alábbi fizetési módok közül választhat:

Fizetési mód
Bankkártya Amennyiben kártyával szeretne fizetni, akkor a rendelés végén automatikusan át lesz irányítva a PayU, biztonságos online fizetési plaformra. A fizetés a kártyaadatok megadása után fog végbemenni.
Banki átutalás A fizetési információkat és a proforma, díjbekérő számlát a rendelésről szóló visszaigazoló e-mailben kézbesítjük Önnek.


Megjegyzés: Ügyfeleinknek kiterjesztett pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk (30 napig), mely időszak alatt könnyedén visszaküldheti a terméket és mi a teljes vételárat visszatérítjük (általában 4-6 napon belül).

 

Mikor érkezik meg a rendelésem?

A kézbesítés ideje nagyban függ a kézbesítés és a fizetés módjától. Az alábbi táblázat alapján nagyjából megbecsülheti, mikorra várható a terméke megérkezése.

Termék típusa

Fizetés módja ↓
Digitális*1
(ESD)
Fizikai*2
(CoA matrica)
Kártyával 15 perc / 1 munkanap*3 2 – 10 munkanap
Banki átutalás útján 1 – 5 munkanap 2 – 10 munkanap


*1 elektronikus kézbesítés e-mailben
*2 futárszolgálaton keresztüli kézbesítés
*3 kiválasztott termékekre érvényes

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés