Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Licenc verifikátor

Hogyan ismerheti fel, hogy egy szoftver illegális és/vagy hamisított? Hogyan veheti észre, hogy hamisítók, kalózok csapdájába esett?

Ne vásároljon Windowst megbízhatatlan és ellenőrízhetetlen forrásból

 

Hogy illegális szoftverhez jutott-e nem mindig könnyű eldönteni és nem is mindig egyértelmű a válasz. De van pár megbízható jel, amely arra enged következtetni, hogy a szoftver egészen biztosan hamisított. 

Olvassa el az értékeléseket

Hála az interneten olvasható kommenteknek és értékeléseknek vásárlásunk előtt már sok mindent megtudhatunk a beszerezni kívánt termékről. Ezek alapján könnyebben eldöntheti, hogy melyik eladótól vásárolna szívesebben, kit tart megbízhatóbbnak.

Jótanácsunk: Ne higgyen el mindent és ne dőljön be okvetlenül a pozitív dicshimnuszoknak. Vigyázzon, ezeket írhatták maguk a kalózszoftvereket forgalmazók is, de olyan vásárlók is, akik éppen csak megvásárolták a terméket és még nem jöttek rá, hogy az hamisított vagy még nem próbálták ki a szoftvert teljes egészében, így nem is tudhatják milyen problémák kerülnek még felszínre.

 

Az alacsony ár nem mindig kifizetődő 

A Microsoft Windows operációs rendszere nem éppen olcsó mulatság. Ezért sokan próbálják hamísítani vagy éppen többszörösen értékesíteni. Leggyakrabban különböző aukciós portálokon futhat bele hamisított szoftverekbe, de gyakran kínálnak kalózváltozatokat honlapokon is. Ezek általában így néznek ki: 

 

  

 

Vagy így:

 

 

 

Az illegális szoftvereket árusítók nem nyújtanak támogatást eladott termékeik mellé. A különböző problémák, a sorozatos negatív értékelések és a törvényszegés miatt előbb-utóbb arra kényszerülnek, hogy befejezzék tevékenységüket. De ott marad a sok becsapott, félrevezetett vásárló, akik tudatlanságát és tájékozatlanságát kihasználták. 

 

Ha illegális Windowshoz jutott és:  

  • kézhez kapta a terméket

  • sikeresen telepítette a szoftvert 

  • még mindig várhatnak Önre kellemetlenségek, problémák, mint például, hogy büntetést kell fizetnie illegális szofver használatáért, elvesztheti adatait, illegálisan hozzáférhetnek személyes adataihoz, feltörhetik számítógépét és még folytathatnánk a sort. További információkért kattintson a Microsoft hivatalos honlapjára.

Megkapta Windows operációs rendszerét, de nem biztos hitelességében? Olvassa el cikkünket, amelyből elleshet pár trükköt, hogy hogyan ismerheti fel pl. a licencmatricáról, hogy Windowsa hamisított. 

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés