COVID-19 UPDATE: A koronavírus kitörése miatt a biztonság kedvéért távolról dolgozunk otthonainkból, de ez nem befolyásolja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat. Még mindig 100%-ban rendelkezésre állunk!
Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Mennyiségi kedvezmények

Spóroljon sok pénzt szoftver vásárlás során

Az ügyfeleink átlagosan 50%-ot spórolnak, csak azáltal, hogy e-shopunkban vásárolnak. Ráadásul minél többet vásárol, annál jobb áron juthat hozzá a szoftverekhez! Vessen egy pillantást a 3 alábbi, különböző megrendeléseket tartalmazó esettanulmányra, hogy pontosabb képet kapjon arról mennyit is spórolhat. Csak kattintson az alábbi linkre!

Nyissa meg az esettanulmányokat tartalmazó PDF-t

Töltse ki az űrlapot és tudjon meg többet!

Szeretné megtudni mennyit spórolhat, hogy néz ki a rendelés folyamata, illetve hogy tudunk segíteni Önnek a licenszek aktiválásában? Töltse ki az alábbi, nem kötelező érvényű űrlapot, hogy válaszolhassunk sűrgős kérdéseire!

100%-os legális szoftver-garancia
50%-os spórolás átlagosan
Lehetőség van a szoftver-költségek fedezésére nemzeti vagy uniós forrásokból
Hozzáértő szakértő általi terméktanácsadás
Minden licensz alkalmas üzleti felhasználásra

Szoftver-átvilágítás esetén, minden követelménynek megfelelnek

Több mint 150 000 elégedett ügyfél egész Európában.

Ügyfeleink évente 10 000 000 eurót spórolnak.

Ingyenes kézbesítés és 30-napos pénzvisszafizetési garancia.


Miért ilyen olcsók ezek a szoftvereink?

Az általunk forgalmazott licenszek egy része ún. second-hand licensz, ami azt jelenti, hogy az előző tulajdonos már nem tart rájuk igényt. Vagyis a “használt” licenszek már feleslegessé váltak. Mi felvásároljuk ezeket a licenszeket, hogy aztán e-shopunkban eladásra kínáljuk őket ügyfeleink számára, így ezek a licenszek nem vesznek kárba és valaki más is használhatja őket. Ezért tudjuk az árainkat ennyire tartósan alacsonyan tartani. A “használt” szoftverek továbbárusítása 100%-ig legális, amit az Európai Bíróság 2012-es, UsedSoft GmbH v Oracle International Corp. ügyben hozott döntése is alátámaszt. Ha többet szeretne megtudni a second-hand szoftverek jogi helyzetéről, olvassa el vonatkozó cikkünket.

Kínálatunkban mindemellett beszállítóink által beszerzett, vadonatúj licenszek is fellelhetőek, így az áraink minden tekintetben sokkal kedvezőbbek a rendes piaci árnál.

Ha szeretne többet megtudni, töltse ki kérem az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Mindemellett ha árajánlatot kér tőlünk, elküldhetjük Önnek a jogi dokumentumokat még a vásárlás előtt is.


Szeretne B2B partnerünk lenni?

A partnerség az alábbi extrákkal jár együtt:

  • Speciális nagykereskedelmi árlista
  • Prémium-szintű ügyfélszolgálat
  • Különböző fizetési módok
  • És még sok minden más...
Tudjon meg többet a B2B partnerségről

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés