Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2007 Professional, elektronikus licenc

Office 2007 Professional, elektronikus licenc
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
HU
Összes nyelv
 • Többnyelvű szoftver (magyar is)
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
42 900 Ft 33 779 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

 • elektronikus licenc (ESD)
 • letölthető telepítő fájl
 • eredetiséget igazoló tanúsítvány EU törvényeinek megfelelően
 • bármilyen számítógépre telepíthető
 • többnyelvű szoftver (magyar is)
 • átvihető licenc
 • vásárlás igazolása (számla)

Hardverkövetelmények

 • Processzor: 500 MHz (1.4GHz processzor néhány funkciókhoz ajánlott)
 • Memória: 512 MB RAM
 • Lemezterület: 2 GB szabad lemezterület
 • Képernyőfelbontás: 1024 × 768
 • Operációs rendszer: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Office 2007 Professional, elektronikus licenc

Átfogó és erőteljes Office csomag, amely a legtöbb üzleti igényét kielégíti

Az Office 2007 Professional sok olyan termelékenység-javító funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a vállalat növekedésében. Készítsen éles megjelenésű dokumentumokat és prezentációkat, építsen ki erős vásárlói bázist, csökkentse a marketing költségeket, vagy növelje a munka hatékonyságát az egyszerűen használható Office eszközök segítségével. Kezelje a mindennapi munkáját A-tól Z-ig a nagy teljesítményű alkalmazáscsomaggal, és hagyja, hogy megtakarítsa Önnek a drága idejét!

Az Office 2007 Professional csomag tartalma:

Word 2007
A legnészerűbb és legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. Az egyszerű szövegeket könnyen vonzó, figyelemfelkető dokumentumokká változtathatja, amelyek az üzleti tevékenységét kiemelik. Használja az előre beállított sablonokat, amelyek sok időt takarítanak meg, különösen a tartalom újrafelhasználásakor.
 
Excel 2007
Hatékony eszköz a pénzügyek és adatok nyomonkövetéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listákhoz számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezze, rendezze, szűrje őket, végezzen számításokat, vagy használja egyéb funkcióit. Ezután egy pillanat alatt professzionális és vonzó formát adhat neki.
 
PowerPoint 2007 
Hatékony megoldás esztétikus és lenyűgöző prezentációk létrehozására bármilyen alkalomhoz. A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, új szintre emelve ezzel a prezentációját.
 
Outlook 2007 with Business Contact Manager
Kezelje névjegyeit, naptárait és ügyfélinformációit egy helyen. A Business Contact Manager segíti az értékesítési folyamatot és az első osztályú ügyfélszolgálatot vagy könnyen módosítható jelentéseket készít a jobb előrejelzés és az értékesítés zárolása érdekében. Ütemezheti a naptárban megjelenő feladatokat, így soha többé nem fogja elfelejteni a találkozókat.
 
Publisher 2007
Csökkentse a marketing költségeket és hozzon létre professzionális megjelenésű internetes oldalt, e-mail-t vagy házon belüli nyomtatást. Ez az üzleti kiadói program végigvezeti Önt az egész folyamat során a koncepció kidolgozásától a végleges kivitelezésig anélkül, hogy grafikai tervezéssel vagy gyártási szakértelemmel kellene rendelkeznie. Ezenkívül az interfész intuitív, így az alkalmazás lefagyásának nem lesz ideje!
 
Access 2007
Kövesse nyomon adatait és készítsen jelentéseket egyszerűen. Az alkalmazás segítségével adatbázisokat hozhat létre még akkor is, ha nincs mély adatbázis ismerete. Nevezzen be névjegyeket az Outlook 2007 programból vagy külső alkalmazásokból, majd szűrje ki őket, és rendezze őket az Ön számára megfelelően. Lehetséges az adattáblák egyszerű testreszabása az üzleti igényeknek megfelelően, és a jelentések tervezőjével időt takaríthat meg, amikor részletes jelentéseket készít. Továbbá a program minden bizalmas információt biztonságosan megőrzi - a hozzáférési jogosultságoktól, a rendszeres időközönként történő biztonsági mentéstől a törölt adatok visszaállításáig.
 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés