Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2007 Professional Plus

hu|upper
magyar és több mint 10 másik nyelv
 • DE német
 • GB angol
 • IT olasz
 • FR francia
 • PT portugál
 • ES spanyol
 • SK szlovák
 • CZ cseh
 • PL lengyel
 • BG bolgár
 • + számos egyéb nyelv
Office 2007 Professional Plus
A kép csak illusztráció. A terméket csomagolás nélkül szállítjuk.
Licenc típus: elektronikus tanúsítvány
Válasszon verziót:
raktáron Nincs raktáron
Kézbesítés:
 • E-mailben
  Futárszolgálattal
 • Kérésre Két munkanapon belül 1-2 munkanapon belül 15 percen belül
 • Ingyenes házhozszállítás
203 835 Ft 14 900 Ft 11 732 Ft Áfa nélkül (27%)
Az ügyfeleink 96% -a javasolja a software-deals.hu webhelyen történő vásárlást
 • Licenc tanúsítvány
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
 • Dokumentáció az EU jogszabályainak megfelelően (Nyilatkozat)
 • Telepítőfájl letöltése
Disztribúció formája: elektronikus tanúsítvány
Licenc fajtája: mennyiségi (OLP)
Licenc érvényességének hossza: életre szóló
Licenc átvihetősége: átvihető
Telepítési eljárás: telepítés a gyártó telepítőfájljából (a fájl letöltéséhez linket biztosítunk)
Architektúra: 32/64 bit
Operációs rendszer kompatibilitása: Windows
Nyelv: többnyelvű licenc
Kompatibilitása MS Office: MS Office Standard, MS Office Pro Plus és különálló MS Office alkalmazások

Processzor: 500 MHz
Memória: 256 MB
Merevlemez-terület: 2 GB
Operációs rendszer: Windows XP Service Pack 2-vel, Vista, 7, 8, 8.1 vagy 10

Office 2007 Professional Plus

Átfogó és erőteljes Office csomag, amely a legtöbb üzleti igényét kielégíti

Az Office 2007 Professional sok olyan termelékenység-javító funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a vállalat növekedésében. Készítsen éles megjelenésű dokumentumokat és prezentációkat, építsen ki erős vásárlói bázist, csökkentse a marketing költségeket, vagy növelje a munka hatékonyságát az egyszerűen használható Office eszközök segítségével. Kezelje a mindennapi munkáját A-tól Z-ig a nagy teljesítményű alkalmazáscsomaggal, és hagyja, hogy megtakarítsa Önnek a drága idejét!

Az Office 2007 Professional csomag tartalma:

Word 2007
A legnészerűbb és legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. Az egyszerű szövegeket könnyen vonzó, figyelemfelkető dokumentumokká változtathatja, amelyek az üzleti tevékenységét kiemelik. Használja az előre beállított sablonokat, amelyek sok időt takarítanak meg, különösen a tartalom újrafelhasználásakor.
 
Excel 2007
Hatékony eszköz a pénzügyek és adatok nyomonkövetéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listákhoz számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezze, rendezze, szűrje őket, végezzen számításokat, vagy használja egyéb funkcióit. Ezután egy pillanat alatt professzionális és vonzó formát adhat neki.
 
PowerPoint 2007 
Hatékony megoldás esztétikus és lenyűgöző prezentációk létrehozására bármilyen alkalomhoz. A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, új szintre emelve ezzel a prezentációját.
 
Outlook 2007 with Business Contact Manager
Kezelje névjegyeit, naptárait és ügyfélinformációit egy helyen. A Business Contact Manager segíti az értékesítési folyamatot és az első osztályú ügyfélszolgálatot vagy könnyen módosítható jelentéseket készít a jobb előrejelzés és az értékesítés zárolása érdekében. Ütemezheti a naptárban megjelenő feladatokat, így soha többé nem fogja elfelejteni a találkozókat.
 
Publisher 2007
Csökkentse a marketing költségeket és hozzon létre professzionális megjelenésű internetes oldalt, e-mail-t vagy házon belüli nyomtatást. Ez az üzleti kiadói program végigvezeti Önt az egész folyamat során a koncepció kidolgozásától a végleges kivitelezésig anélkül, hogy grafikai tervezéssel vagy gyártási szakértelemmel kellene rendelkeznie. Ezenkívül az interfész intuitív, így az alkalmazás lefagyásának nem lesz ideje!
 
Access 2007
Kövesse nyomon adatait és készítsen jelentéseket egyszerűen. Az alkalmazás segítségével adatbázisokat hozhat létre még akkor is, ha nincs mély adatbázis ismerete. Nevezzen be névjegyeket az Outlook 2007 programból vagy külső alkalmazásokból, majd szűrje ki őket, és rendezze őket az Ön számára megfelelően. Lehetséges az adattáblák egyszerű testreszabása az üzleti igényeknek megfelelően, és a jelentések tervezőjével időt takaríthat meg, amikor részletes jelentéseket készít. Továbbá a program minden bizalmas információt biztonságosan megőrzi - a hozzáférési jogosultságoktól, a rendszeres időközönként történő biztonsági mentéstől a törölt adatok visszaállításáig.
 
InfoPath 2007
A Microsoft InfoPath 2007 egy szoftveralkalmazás strukturált adatokat tartalmazó elektronikus dokumentumok tervezésére, terjesztésére, kitöltésére és benyújtására. Ez egy gyorsan és könnyedén használható eszköz űrlapok tervezéséhez és létrehozásához, úgy hogy közben egyetlen sornyi kódot sem kell beírnia. Lehetővé teszi bármilyen típusú űrlap létrehozását az ismert Office eszközök segítségével, így az egész folyamat sokkal gyorsabb és simább lesz.
 
Office Communicator
A Microsoft Office Communicator  egy olyan vállalati egységes kommunikációhoz szükséges segédszoftver, amely lehetővé teszi, hogy az üzleti partnerek valós időben kommunikáljanak egymással, különböző módokon: azonnali üzenetekkel, video- és hangkommunikáció által, az asztal megosztásával, konferencián keresztül vagy épp fájlátvitellel. Ez a lehetőség egy nagyszerű kiegészítő az irodai csomagok mellé, amely biztosítja a vállalaton belüli kommunikáció magas minőségét.
 
 
Fontos: Nem lehet telepíteni ugyanazon az eszközön egy mennyiségi és egy kiskereskedelmi (retail) szoftververziót. Ez azt jelenti, hogy például nem telepítheti ugyanazon a számítógépen a Microsoft Office Home and Business (kiskereskedelmi licenc) és a Project Professional (mennyiségi licensz) programokat.

Product request

Összegzés

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés