Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2007 Small Business, elektronikus licenc

Office 2007 Small Business, elektronikus licenc
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
HU
Összes nyelv
 • Többnyelvű szoftver (magyar is)
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
34 900 Ft 27 480 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

 • elektronikus licenc (ESD)
 • letölthető telepítő fájl
 • eredetiséget igazoló tanúsítvány EU törvényeinek megfelelően
 • bármilyen számítógépre telepíthető
 • többnyelvű szoftver (magyar is)
 • átvihető licenc
 • vásárlás igazolása (számla)

Hardverkövetelmények

 • Processzor: 500 MHz (1.4GHz processzor néhány funkciókhoz ajánlott)
 • Memória: 512 MB RAM
 • Lemezterület: 2 GB szabad lemezterület
 • Képernyőfelbontás: 1024 × 768
 • Operációs rendszer: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Office 2007 Small Business, elektronikus licenc

Hagyja, hogy az üzleti vállalkozása az erőteljes Office 2007 csomag segítségével növekedjen.

Különösen a kisvállalkozások számára készült. Az Office 2007 sok időt takarít meg és javítja a vállalata termelékenységet, ami segít a cég növekedésében. Nyűgözze le ügyfeleit és B2B partnereit professzionális megjelenésű dokumentumokkal és prezentációkkal, építsen ki erős vásárlói bázist az integrált Business Contact Managerrel és növelje a munka hatékonyságát az átfogó, mégis egyszerűen használható irodai eszközökkel.

Az Office 2007 Small Business csomag tartalma:

Word 2007
A legnészerűbb és legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. Az egyszerű szövegeket könnyen vonzó, figyelemfelkető dokumentumokká változtathatja, amelyek az üzleti tevékenységét kiemelik. Használja az előre beállított sablonokat, amelyek sok időt takarítanak meg, különösen a tartalom újrafelhasználásakor.
 
 
Excel 2007
Hatékony eszköz a pénzügyek és adatok nyomonkövetéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listákhoz számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezze, rendezze, szűrje őket, végezzen számításokat, vagy használja egyéb funkcióit. Ezután egy pillanat alatt professzionális és vonzó formát adhat neki.
 
PowerPoint 2007 
Hatékony megoldás esztétikus és lenyűgöző prezentációk létrehozására bármilyen alkalomhoz. A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, új szintre emelve ezzel a prezentációját.
 
Outlook 2007 Business Contact Manager-el
Kezelje névjegyeit, naptárait és ügyfélinformációit egy helyen. A Business Contact Manager segíti az értékesítési folyamatot és az első osztályú ügyfélszolgálatot vagy könnyen módosítható jelentéseket készít a jobb előrejelzés és az értékesítés zárolása érdekében. Ütemezheti a naptárban megjelenő feladatokat, így soha többé nem fogja elfelejteni a találkozókat.
 
Publisher 2007
Csökkentse a marketing költségeket és hozzon létre professzionális megjelenésű internetes oldalt, e-mail-t vagy házon belüli nyomtatást. Ez az üzleti kiadói program végigvezeti Önt az egész folyamat során a koncepció kidolgozásától a végleges kivitelezésig anélkül, hogy grafikai tervezéssel vagy gyártási szakértelemmel kellene rendelkeznie. Ezenkívül az interfész intuitív, így az alkalmazás lefagyásának nem lesz ideje!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés