Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2010 Home and Student, elektronikus licenc

Office 2010 Home and Student, elektronikus licenc
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
HU
Összes nyelv
  • Többnyelvű engedély, magyarul is
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
31 900 Ft 25 118 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
  • Telepítőfájl letöltése
  • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)

Rendszerkövetelmények

Processzor: 500 MHz
Memória: 256 MB
Merevlemez-terület: 3 GB
Grafika: DirectX 9.0 grafikus processzor
Operációs rendszer: Windows 7, 8, 8.1 vagy 10; Windows Server 2008 R2, 2012 vagy 2012 R2


Office 2010 Home and Student, elektronikus licenc

A tökéletes társ otthoni adminisztrációhoz vagy az iskolai feladatokhoz

A Microsoft Office 2010 Home and Student csomag számos alkalmazást kínál, amelyek segítenek elérni a legjobb eredményeket otthon vagy az iskolában (megjegyzés: a program nem használható kereskedelmi célokra). Valósítsa meg ötleteit hatékony eszközökkel, úgymint szöveges dokumentumok létrehozása, prezentációk vagy táblázatok készítése. Adjon olyan formát ötleteinek vagy iskolai feladatainak, ami lenyűgöz bárkit, aki látja.

Az Office 2010 Home and Student csomag magába foglalja:

Word 2010 – a legnéoszerűbb és legelterjedtebb szövegszerkesztő alkalmazás. Az egyszerű szövegeket könnyen vonzó dokumentumokká vagy iskolai esszékké változtathatja, képeket vagy grafikonokat adhat hozzá vagy megváltoztathatja a hátteret. Csak Önnön múlik, hogy fest majd a végeredmény.
Excel 2010 – hatékony eszköz a pénzügyek nyomonkövetéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listákhoz számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezze, rendezze, szűrje őket, végezzen számításokat, vagy használja egyéb funkcióit. Ezután egy pillanat alatt professzionális és vonzó formát adhat neki.
Powerpoint 2010 – hatékony megoldás esztétikus és lenyűgöző prezentációk létrehozására bármilyen esetre (legyen szó iskolai feladatról vagy nosztalgiázásról a legjobb barátja esküvőjével kapcsolatban). A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, új szintre emelve ezzel a prezentációját.
OneNote egy digitális jegyzetfüzet és információgyűjtő. Itt megtalálja jegyzeteit (digitális vagy kézzel írott), rajzait, hangjegyzeteit vagy screenshotjait. Az alkalmazás lehetővé teszi a többfelhasználós együttműködést, így megoszthatha jegyzeteit bárkivel az interneten vagy a helyi hálózaton keresztül.

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés