Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2011 Home and Business MAC számítógépre, elektronikus licenc

Office 2011 Home and Business MAC számítógépre, elektronikus licenc
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
Megtakarítás17 600 Ft
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
44 900 Ft 35 354 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • 32 és 64 bites verzió
  • letölthető telepítő fájl
  • átvihető és örök licensz
  • angol csomag
  • telepíthető bármilyen OS X operációs rendszerrel rendelkező számítógépre vagy laptopra

Hardverkövetelmények

Mac számtógép Intel processzorral
Mac OS X 10.5.8 vagy újabb verzió
1 GB vagy több memória (RAM)
2.5 GB szabad lemezterület a merevlemezen
HFS+ merevelmez format (ismert még mint Mac OS Extended vagy HFS Plus)
1280 x 800 képpontos képernyőfelbontás vagy jobb


Office 2011 Home and Business MAC számítógépre, elektronikus licenc

A Microsoft Office 2011 Home and Business csomag Mac-re 4 hatékony alkalmazást kínál (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), amelyek segítenek a legjobb eredmények eléréséhez úgy az irodában, mint otthon. Valósítsa meg ötleteit szöveges dokumentumok, prezentációk vagy táblázatok készítésével ezekkel az átfogó eszközökkel. Adjon az ötleteinek olyan formát, ami lenyűgöz bárkit, aki látja őket. Ezenkívül az Office Mac-en és az Office Windows-on kompatibilisek, így gyakorlatilag dolgozhat a dokumentumokon bárhonnan, bárkivel.

Word 2011 MAC számítógépre
A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Teljes képernyős munka, átrendezheti dokumentumának minden elemét a Dinamikus átrendezéssel, vagy ossza meg munkáját bárkivel, aki rendelkezik Word-del (függetlenül attól, hogy MAC OS X vagy Windows operációs rendszert használ).

 

Excel 2011 MAC számítógépre
Hatékony eszköz a pénzügyek és adatok általános nyomon követéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listák készítéséhez számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezzen, rendezzen, szűrje, készítsen számításokat, automatizálja az ismétlődő feladatokat és még sok más lehetőség. Végül adjon neki professzionális és vonzó külsőt egyszerűen!

 

PowerPoint 2011 MAC számítógépre
Hatékony megoldás lenyűgöző prezentációk készítésére bármilyen alkalomra (legyen szó egy fontos munkaprojekt prezentálásáról vagy egy “Boldog születésnapot” összeállítás a munkatársának). A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy akár zenét is hozzáadhat hogy új szintre emelje az előadását.

 

Outlook 2011 MAC számítógépre
Ez minden amire valaha is szüksége lehet hogy kezelje az e-mailjeit vagy a naptárát egy helyen. Az alkalmazás sokrétű funkciói megkönnyítik a mindennapi munkát és segítenek egyszerűen lépést tartani a napi beosztással. Rendezze a beérkezett e-mailjeit egy beszélgetésbe, láthatja a naptárát az e-maileken belül, vagy megtekintheti a csatolmányokat egy pillanat alatt.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés