Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2016 Home and Business MAC számítógépre

hu|upper
magyar és több mint 10 másik nyelv
 • DE német
 • GB angol
 • IT olasz
 • FR francia
 • PT portugál
 • ES spanyol
 • SK szlovák
 • CZ cseh
 • PL lengyel
 • BG bolgár
 • + számos egyéb nyelv
%
Office 2016 Home and Business for Mac
A kép csak illusztráció. A terméket csomagolás nélkül szállítjuk.
Licenc típus: elektronikus tanúsítvány
Válasszon verziót:
raktáron Nincs raktáron
Kézbesítés:
 • E-mailben
  Futárszolgálattal
 • Kérésre Két munkanapon belül Egy munkanapon belül 15 percen belül
 • Ingyenes házhozszállítás
111 379 Ft 61 900 Ft 48 740 Ft Áfa nélkül (27%)
Az ügyfeleink 96% -a javasolja a software-deals.hu webhelyen történő vásárlást
 • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
 • Telepítőfájl letöltése
 • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
Operációs rendszer kompatibilitása: macOS

Processzor: Intel
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez-terület: 6 GB
Merevlemez formátum: HFS+ (más néven Mac OS Extended vagy HFS Plus)
Képernyőfelbontás: 1280 x 800
Operációs rendszer: Mac OS X 10.10 vagy későbbi verziók

Office 2016 Home and Business MAC számítógépre

A Microsoft Office 2016 Home and Business csomag Mac-re 5 hatékony alkalmazást kínál (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, One Note), amelyek segítenek a legjobb eredmények eléréséhez úgy az irodában, mint otthon. Valósítsa meg ötleteit szöveges dokumentumok, prezentációk vagy táblázatok készítésével ezekkel az átfogó eszközökkel. Adjon az ötleteinek olyan formát, ami lenyűgöz bárkit, aki látja őket. Ezenkívül az Office Mac-en és az Office Windows-on kompatibilisek, így gyakorlatilag dolgozhat a dokumentumokon bárhonnan, bárkivel. Az Office for Mac legfrissebb verziója jobb megjelenítést és logikusan szervezett felületet, drámai módon továbbfejlesztett Outlook alkalmazást és nagyszerű integrációt kínál a Microsoft OneDrive felhő tárolójával.

Word 2016
A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Használja ki az új Stílusok panelt, amely lehetővé teszi, hogy az előre beállított stílusokat szövegekhez és bekezdésekhez alkalmazza, és egyszerűen navigáljon a dokumentumokon keresztül a keresési eredmények, címsorok és az oldalsó bélyegképek között az új navigációs ablaktáblának köszönhetően.

 

Excel 2016
Hatékony eszköz a pénzügyek és adatok általános nyomon követéséhez, grafikonok és statisztikák készítéséhez, vagy egyszerűen kialakított, jól rendezett listák készítéséhez számtalan elemmel. Gyűjtsön adatokat, elemezzen, rendezzen, szűrje, készítsen számításokat, automatizálja az ismétlődő feladatokat és még sok más lehetőség. Végül adjon neki professzionális és vonzó külsőt egyszerűen! Az Excel for Mac újonnan felismeri a legtöbb Windows billentyűparancsot, miközben megőrzi a régi Mac Excel parancsikonokat, és még több statisztikai funkciót használhat, mint valaha.

 

PowerPoint 2016
Hatékony megoldás lenyűgöző prezentációk készítésére bármilyen alkalomra (legyen szó egy fontos munkaprojekt prezentálásáról, vagy egy “Boldog születésnapot” összeállításról a munkatársának). A számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy akár zenét is hozzáadhat hogy új szintre emelje az előadását. Az alkalmazás új funkciói közé tartozik a Prezentáns nézet. Lehetővé teszi a közönség számára, hogy megtekinthessék az aktuális oldalt, miközben Ön nem csak azt látja, hanem a következő oldalt, jegyzeteit és az időzítőt is, ami megkönnyíti Ön számára a prezentáció áramlását.

 

Outlook 2016
Ez minden amire valaha is szüksége lehet hogy kezelje az e-mailjeit vagy a naptárát egy helyen. Az alkalmazás sokrétű funkciói megkönnyítik a mindennapi munkát és segítenek egyszerűen lépést tartani a napi beosztással. Rendezze a beérkezett e-mailjeit egy beszélgetésbe, láthatja a naptárát az e-maileken belül, vagy megtekintheti a csatolmányokat egy pillanat alatt. Az alkalmazás teljesítménye lényegesen jobb az előző verzióknál. Az üzenetek késedelem nélkül, azonnal jelennek meg, és az olvasatlan üzenetek most már jobban kiemelkednek, így nem fog hiányozni semmilyen új bejövő e-mail.

 

OneNote 2016
Az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb eszköz a jegyzetek egyszerű rendszerezéséhez. Készítsen jegyzeteket ahogyan csak szeretné - legyen az szöveg, kép, hang, weboldal részlet, Excel-diagram vagy dokumentum előnézete. A OneNote segítségével jegyzetei rendezettek lesznek pillanatok alatt és mindig kéznél lesznek.

Product request

Összegzés

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés