Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2016 Home and Student MAC számítógépre

hu|upper
magyar és több mint  5 másik nyelv
 • DE német
 • SK szlovák
 • GB angol
 • IT olasz
 • EU +10 másik nyelv
Office 2016 Home and Student for Mac
A kép csak illusztráció. A terméket csomagolás nélkül szállítjuk.
Licensz típus: elektronikus tanúsítvány
Válasszon verziót:
raktáron Nincs raktáron
Kézbesítés:
 • E-mailben
  Futárszolgálattal
 • Kérésre Két munkanapon belül Egy munkanapon belül 15 percen belül
 • Ingyenes házhozszállítás
63 500 Ft 38 900 Ft 30 630 Ft Áfa nélkül (27%)
Az ügyfeleink 96% -a javasolja a software-deals.hu webhelyen történő vásárlást
 • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
 • Telepítőfájl letöltése
 • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
Operációs rendszer: Mac

Processzor: Intel
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez-terület: 6 GB
Merevlemez formátum: HFS+ (más néven Mac OS Extended vagy HFS Plus)
Képernyőfelbontás: 1280 x 800
Operációs rendszer: Mac OS X 10.10 vagy későbbi verziók

Office 2016 Home and Student MAC számítógépre

A Microsoft Office 2016 otthoni és diákcsomag Mac számára 4 alkalmazást (Word, Excel, PowerPoint és OneNote) kínál, amelyek segítenek elérni a legjobb eredményeket az iskolában és otthon is. A program célja, hogy kihasználja a legfrissebb Mac-funkciókat, és legjobb módon ötvözze az Office által kínált lehetőségeket a Mac felhasználóbarát felületével.  Ötleteit gondolatokból ültesse át a valóságba, és javítsa őket tovább ezekkel az alkalmazásokkal!

Word 2016
A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Használja ki az új Stílusok menüpontot a panelen, amely lehetővé teszi, hogy az előre beállított stílusokat alkalmazzon szövegekhez és bekezdésekhez, valamint egyszerűen navigáljon a dokumentumokon, keresési eredményeken, címsorokon és az oldalsó bélyegképek között az új navigációs ablaktáblának köszönhetően.

 

Excel 2016
Tartsa nyomon a pénzügyeit, hozzon létre grafikonokat, statisztikákat, vagy egyszerűen készítsen elrendezett listákat számtalan tétellel. Az Excel segít összegyűjteni, elemezni és rendezni az adatait, miközben professzionális és vonzó formát nyújt. Ráadásul az Mac számára készült Excel újonnan felismeri a legtöbb Windows billentyűparancsot, miközben megtartja a régi Mac Excel parancsikonokat, ami még könnyebbé teszi az alkalmazás használatát, mint valaha.

 

PowerPoint 2016
Hatékony megoldás gyönyörű és lenyűgöző diavetítés prezentációk létrehozásához bármilyen alkalomra (legyen az iskolai projekt bemutató vagy a "séta az emlékek útján" a legjobb barátod esküvőjére). Számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, hogy egy teljesen új szintre helyezze a bemutatót!

 

OneNote 2016
Az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb eszköz a jegyzetek egyszerű rendszerezéséhez. Készítsen megjegyzéseket, amelyekre szüksége van - szöveg, kép, hang, weboldal vágása, Excel-diagram vagy dokumentum előnézete.A OneNote-tal pillanatok alatt rendezheti jegyzeteit amelyek mindig kéznél lesznek.

Product request

Összegzés

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés