Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2019 Home and Business Mac számítógépre

Office 2019 Home and Business Mac számítógépre
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
84 900 Ft 66 850 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
  • Telepítőfájl letöltése
  • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)

Rendszerkövetelmények

Processzor: Intel
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez-terület: 10 GB
Merevlemez formátum: HFS+ (más néven Mac OS Extended vagy APFS)
Képernyőfelbontás: 1280 x 768
Operációs rendszer: Mac OS 10.12 vagy későbbi verziók


Office 2019 Home and Business Mac számítógépre

A Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC az alábbi programokat tartalmazza: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, and Outlook. Az új MS Office modern, intuitív kinézetet, új szerkesztő-eszközöket, kiterjesztés-típusokat, valamint fordító-eszközöket,  mozgó grafikákat és sok egyéb újdonságot kínál a felhasználói számára, melyeknek köszönhetően Ön minden eddiginél gyorsabban tudja kedve szerint alakítani a különböző dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat.

Important: A Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC a macOS három legfrissebb verziójával kompatibilis.

A Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyek segítségével seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő technológia, valamint a Microsoft Translator eszköz remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumai mindig bemutatásra készek lesznek, függetlenül attól, hogy milyen nyelven ír.

A dokumentumok személyre szabásához használja az új digitális toll opciót, fejezze ki magát kreatív módon, korlátok nélkül. A dokumentumok kinézetét már teljesen újraszabhatja, hozzáadható ikonok és a skálázható vektorgrafikák (SVG-k) segítségével, így teljes mértékben a saját elképzelései szerint tudja őket formákni!

 

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Hozzon létre a táblázatokat a sablonok alapján és hozzon létre adataiból átlátható dokumentumokat. Az Excel 2019 az alábbi új és hasznos funkciókat tartalmazza: térképes táblázatok, melyekkel össze tudja hasonlítani különböző földrajzi régiók értékeit és kategóriáit; Skálázható Vektorgrafikák, tölcsér diagrammok, amelyekkel egy adott folyamat különböző stádiumában mért értékeit tudja összehasonlítani, valamint a ‘Tintaegyenlet” funkció, melynek köszönhetően komplex matematikai műveleteket végezhet el - és még sok minden más!

 

Használjon PowerPoint 2019-t lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amelyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Mindemellett az új PowerPoint Zoom funkcióval, már lehetősége van nem-lineáris előadás prezentációra is - ezentúl már különböző interaktív szlájdokat hozhat létre, amelyek friss és modern küllemet kölcsönöznek prezentációjának!

 

A OneNote egy digitális jegyzetkészítő alkalmazás, amely minden szükséges funkciót tartalmaz! Az app segítségével könnyedén rendezheti a jegyzeteit - legyen szó receptekről, vagy munkahelyi feljegyzésekről. Írjon egy pontos teendőlistát, készítsen vázlatokat elképzeléseiről, vagy csatoljon jegyzeteihez webes hivatkozásokat.

 

Az Outlook 2019 a legjobb program e-mailek, névjegyek, feladatok, valamint személyes és csoportos naptárak kezelésére illetve nyomon követésére. A program tartalmazza a már rég beépített funkciókat, valamint sok, a hatékony munkát elősegítő új funkciót. Az egyik legfőbb újdonság az ún. Focused Inbox funkció, amelynek köszönhetően fel tudja osztani a bejövő leveleit, s a Focused jelzés alá kerülnek be a legfontosabb e-mailjei, s Other jelzés alá pedig a kevésbé fontos üzenetek. Emellett könnyebben tudja megnézni, hogy a kollégái mit válaszoltak egy, az Outlookon keresztül megszervezett meetingre, valamint “@” segítségével taggelhet személyeket az e-mailekben vagy kijelölhet egy időpontot, s időzónákon átívelően hozhat létre meetingeket.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés