Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2019 Home and Student Mac számítógépre

Office 2019 Home and Student Mac számítógépre
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
hu|upper
magyar és több mint 10 másik nyelv
 • DE német
 • RO román
 • SK szlovák
 • SI szlovén
 • HR horvát
 • RS szerb
 • UA ukrán
 • GB angol
 • IT olasz
 • EU +90 másik nyelv
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
43 900 Ft 34 567 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

 • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
 • Telepítőfájl letöltése
 • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)

Rendszerkövetelmények

Processzor: Intel
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez-terület: 10 GB
Merevlemez formátum: HFS+ (más néven Mac OS Extended vagy APFS)
Képernyőfelbontás: 1280 x 768
Operációs rendszer: Mac OS 10.12 vagy későbbi verziók


Office 2019 Home and Student Mac számítógépre

A Microsoft Office 2019 Home and Student MAC-re az Office legfrissebb verziója, mely ideális otthoni felhasználók és diákok, hallgatók számára, akik jól kinéző profin kinéző dokumentumokat, táblázatokat, prezentációkat akarnak készíteni. Rengeteg új és továbbfejlesztett funkciót tartalmaz. Az Office 2019 segítségével könnyedén elvégezheti mindennapi teendőit és iskolai feladatait, s egyúttal formába öntheti ötleteit és elképzeléseit. A csomag tartalmazza a legnépszerűbb programokat - Word, Excel, PowerPoint és OneNote.

Fontos: A Microsoft Office 2019 Home and Student MAC-re csak a macOS három legújabb verziójával kompatibilis.

A Word 2019-el, rövid idő alatt strukturált, dizájnosan elrendezett dokumentumokat hozhat létre. A program rengeteg új funkciót tartalmaz, amelyekkel szintet ugorhat a szövegszerkesztésben. Az előre dizájnolt, gyönyörű sablonokkal pedig rengeteg időt spórolhat. De kiélheti kreativitását is és akár személyre szabott sablonokat is létrehozhat.

A Word 2019 rengeteg új funkciót, sablont, segédeszközt tartalmaz, amelyek segítségével seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. Mindemellett az új fókusz mód segítségével, könnyedén kizárhatja maga körül a zavaró körülményeket, hogy Ön csak az írásra fókuszáljon, ezáltal még gyorsabban befejezve a munkát. A fejlesztett nyelvtani hibafelismerő technológia pedig remek segítséget nyújt az íráshoz, így a dokumentumait mindig magabiztosan szerkesztheti, függetlenül attól, hogy milyen nyelven ír!

 

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Használja a különböző matematikai és statisztikai formulákat és spóroljon rengeteg időt azáltal, hogy a számításokat a program végzi el Ön helyett. Rengeteg új táblázatot, diagram -és grafikon típust, valamint adatelemző funkciót tartalmaz a program, amelyek segítségével gyorsan és könnyedén megjelenítheti adatait. A folyamat további felgyorsítása érdekében különböző sablonokat és sok minden mást is igénybe vehet.

 

Használjon PowerPoint 2019-t lenyűgöző és profin kinéző fényképes prezentációk, üzleti tervek, ötletek vagy riportok bemutatására. Egészítse ki előadását lenyűgöző dizájnnal és animációkkal, a PowerPoint Morph funkcióval, mozgóképes vagy 3D-s modellekkel és egyéb olyan elemekkel, amellyekkel elvarázsolhatja barátait vagy üzletfeleit. Kölcsönözzön prezentációinak friss és modern külsőt!

 

A OneNote egy olyan program, amellyel digitális jegyzeteket hozhat létre. A könnyedén kezelhető eszközökkel személyre szabottan rendezheti  ötleteit, jegyzeteit vagy épp a bevásárlási listáját. Rajzoljon és készítsen vázlatokat az új színező eszközzel, használjon webes animációkat vagy készítsen átlátható tennivaló listát, hogy nyilvántarthassa minden fontosabb feladatát.
 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés