Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2019 Home and Student

Office 2019 Home and Student
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
HU
Összes nyelv
  • Többnyelvű engedély, magyarul is
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
43 900 Ft 34 567 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
  • Telepítőfájl letöltése
  • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)

Rendszerkövetelmények

Processzor: kétmagos processzor, 1,6 GHz
Memória: 2 GB RAM (32-bit) vagy 4 GB RAM (64-bit)
Merevlemez-terület: 4 GB
Grafika: DirectX 9.0 grafikus processzor, WDDM 2.0 driverrel; 1280 × 768, vagy nagyobb felbontásu
Operációs rendszer: Windows 10; Windows Server 2019


Office 2019 Home and Student

A Microsoft Office 2019 Home and Student  a legújabb Microsoft Office programcsomag. A csomag az alábbi alkalmazásokat tartalmazza, melyek elengedhetetlenek az iskolai, vagy otthoni ügyintézéshez, munkavégzéshez: Word, Excel, PowerPoint, valamint a OneNote Windows 10-re.

Important: A Microsoft Office 2019 programok csak Windows 10-re telepíthetőek!

Nem rendelkezik Windows 10-el? Vessen egy pillantást Office 2016 ajánlatunkra - ez a csomag a Windows régebbi verzióival is kompatibilis.

A Word 2019-el, seperc alatt jól kinéző, strukturált dokumentumokat hozhat létre. Rengeteg különböző funkciót tartalmaz, amelynek köszönhetően munkáját egy újabb szintre emelheti. A gyönyörű előregyártott sablonok rengeteg időt spórolnak Önnek. De hagyatkozhat a saját kreativitására is és létrehozhat személyre szabott sablonokat is. A Word 2019 rengeteg fajta betűtípust, valamint sok olyan különböző opciót tartalmaz, amely első ránézésre is vonzóvá teszi a létrehozott dokumentumot. S a még tovább fejlesztett helyesírás-ellenőrzésének köszönhető, nyugodtan írhat akár nagyon komplikált szövegeket is!

 

Az Excel 2019 segítségével könnyedén tud egyszerre nagy mennyiségű adattal dolgozni. Használjon sok, különböző féle statisztikai és matematikai formulát, spóroljon rengeteg időt azzal, hogy a program elvégzi Ön helyett a számításokat. A különböző formázási lehetőségek, táblázatok, kimutatások, értékgörbék és grafikonok segítségével könnyedén és szépen elrendezve tudja formába önteni adatait. A folyamatokat felgyorsíthatja a különböző sablonok használatával!

 

A PowerPoint 2019 az egyik legnépszerűbb prezentáció-készítő szoftver, s a maga intelligens technológiájával percek alatt létrehozhat egy prezentációt. Dobja fel előadását gyönyörű dizájnnal, felemelő zenével, filmes effektekkel vagy 3D-s ikonokkal.

 

A OneNote digitális jegyzetek írására szolgáló program. Ezzel a hasznos programmal könnyedén rendezheti az óráin, vagy meetingeken írt jegyzeteit, készíthet vázlatokat, csatolhat jegyzeteihez netes videókat vagy készíthet tennivaló listát.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés