Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 365 Personal

hu|upper
magyar és több mint  10 másik nyelv
 • DE német
 • RO román
 • SK szlovák
 • SI szlovén
 • HR horvát
 • RS szerb
 • UA ukrán
 • GB angol
 • IT olasz
 • EU +90 másik nyelv
Office 365 Personal
A kép csak illusztráció. A terméket csomagolás nélkül szállítjuk.
Licensz típus: elektronikus tanúsítvány
Válasszon verziót:
raktáron Nincs raktáron
Kézbesítés:
 • E-mailben
  Futárszolgálattal
 • Kérésre Két munkanapon belül Egy munkanapon belül 15 percen belül
 • Ingyenes házhozszállítás
23 241 Ft 19 900 Ft 15 669 Ft Áfa nélkül (27%)
Az ügyfeleink 96% -a javasolja a software-deals.hu webhelyen történő vásárlást
 • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
 • Telepítőfájl letöltése
 • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
 • Vásárlásról szóló igazolás (számla)
Operációs rendszer: Windows, Mac

Processzor: többmagos, 1.6 GHz
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez-terület: 4 GB (Windows op. rendszerekhez); 10 GB (Mac op. rendszerekhez)
Grafika: DirectX 9.0 grafikus processzor, WDDM 2.0 driverrel; 1280 × 768, vagy nagyobb felbontásu
Operációs rendszer: Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016; a három legfrissebb Mac operációs rendszer

Office 365 Personal

A Microsoft Office 365 Personal egy előfizetéses, felhő-alapú csomag, amely hozzáférést biztosít a fő Office alkalmazásokhoz (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, valamint az Access és Publisher PC-felhasználóknak) és más szolgáltatásokhoz. Mindezek mellett jár még Önnek 1TB tárhely a Microsoft OneDrive-on, valamint 60 percnyi ingyenes Skype hívás havonta, ezáltal is megkönnyítve a kommunikációt és az együttműködést másokkal.

Az alkalmazások automatikusan frissülnek és a rendszeres hibaelhárításon és biztonsági updateken kívül, a különböző új funkciók is azonnal elérhetővé válnak. A különálló Office csomag felhasználóival szemben, az Office 365 előfizetők számára biztosítva van a hozzáférés a felhő-alapú funkciókhoz is.

Fontos: Ez az előfizetéses licensz egy felhasználó számára szól. A programcsomag telepíthető különböző operációs rendszereken és eszközön (többféle PC/MAC, tabletek és mobilok amelyeken Windows, iOS, vagy épp Android fut). Az eszközök száma nincs korlátozva, de a programot csak egy ember használhatja.

 

A Word 365 segítségével modern kinézetű, áttekinthető és strukturált dokumentumokat hozhat létre seperc alatt. Az új beszédfelismerő technológia, a továbbfejlesztett helyesírás-ellenőrző valamint a Microsoft Translator funkció remek segítséget nyújtanak az írásban, legyen szó bármilyen nyelvről. A Word 365 segítségével mindezek mellett dokumentumait átalakíthatja interaktív, könnyen megosztható weboldalakká.  

 

Az Excel 365 a maga teljesen megújult dizájnjával remekül mutat bármilyen képernyőn. A segítségével a különböző típusú és mennyiségű adatokat gyorsan és precízen feldolgozhatja. Hozzon létre táblázatokat a meglévő sablonokból és használja ki a program különböző funkcióit, így az adataiból lehengerlő dokumentumokat hozhat létre. Prezentálja az adatelemzései eredményeit a kollégáinak olyan formában, hogy azt mindenki könnyedén megértse! Használja ki az olyan új funkciók előnyeit, mint pl. a 3D Modellek, a Skálázható Vektor Grafikákat, vagy a különböző komplex matematikai egyenleteket megoldó formulák és még sok egyéb!

 

A PowerPoint 365-el prezentálhatja fényképeit, üzleti terveit, ötleteit vagy épp beszámolóit, s mindezt rendkívül szofisztikált módokon. Díszítse fel prezentációit és elképzeléseit gyönyörű dizájnelemekkel és részletgazdag animációkkal, 3D modelekkel, mozgóképekkel vagy épp a PowerPoint Morph funkció segítségével. Az új PowerPoint Zoom funkció már tartalmazza a non-lineáris történet-elbeszélés lehetőségét is és így minden eddiginél interaktívabb slideokat hozhat létre és prezentációjának újszerű külsőt adhat. Használja a @mentions kifejezést a prezentációk alatti kommentekben és ezzel jelezze kollégái felé, ha szüksége van a közreműködésükre - mindezt gyorsan és bárhonnan megteheti.

 

Az Outlook 365 a piacvezető menedzsment alkalmazás, mellyel e-maileket küldhet, tárolhatja üzleti partnerei elérhetőségeit és személyes vagy csoportos naptárakat hozhat létre. Az egyik fő újdonság a Focused Inbox funkció, amely a bejövő levelek mappáján belül elkülönít egy Focused almappát is, amely a legfontosabb e-maileket tartalmazza, míg az Egyéb almappába teheti a kevésbé lényeges leveleket. Mindemellett könnyedén kikeresheti egyes emberek válaszait és találkozókra adott visszajelzéseit - használja “@” parancsot, hogy betagelje az érintetteket egy adott mailen belül, vagy válassza ki a mindenkinek megfelelő időpontot és hozzon létre időzónakon átívelő meetingeket.

Az Outlook 365 segítségével most még jobban kifejezheti magát, mivel lehetősége van már animált GIF-ek használatára is. A program folyamatosan frissül, így mindig a legjobb kommunikációs funkciókat fogja tartalmazni, amelyek segítségével tovább fokozhatja cége termelékenységét.

 

A OneNote alkalmazás nem része az Office 365 csomagnak, ugyanis a Windows 10 már alapból tartalmazza a OneNote for Windowst.

 

A Publisher 365 (csak Windowsra) segítségével rengeteg, különböző féle, professzionálisan kinéző kiadványt készíthet, szabhat személyre és oszthat meg, legyen szó marketinges, saleses nyomtatványról, egy webes kiadványról, vagy épp hírlevélről - a Publisherrel mindig a legjobb eredményt érheti el.

 

Az Access 2019 (csak Windowsra) lehetővé teszi, hogy profi adatbázisokat készítsen, még ha Önnek ez nem is a szakterülete. Ezzel a hatékony menedzsment rendszerrel hatalmas mennyiségű adatot tárolhat, válogathat, elemezhet vagy épp összegezhet. A legfrissebb verzió rengeteg továbbfejlesztett vagy épp új funkciót tartalmaz. A hatalmas mennyiségű adatot minden eddiginél hatékonyabban tudja feldolgozni!

 

Microsoft OneDrive 365 1TB tárhelyet biztosít, ezáltal bárhonnan, bármikor hozzáférhet fájljaihoz, vagy akár meg is oszthatja azokat.  

 

A Skype 365 az ingyenes videó és klasszikus hívásaival (mind egyéni, mind csoportos hívásokkal), valamint az instant üzenetküldő és fájlmegosztó funkcióival összeköti az embereket. Ez a verzió 60 percnyi ingyenes vezetékes és mobil telefonhívást is tartalmaz. Maradjon kapcsolatban barátaival, családjával - legyen bárhol a világban!

 

Product request

Összegzés

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés