Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

32 vagy 64 bites verzió?

A 32 bites és a 64 bites kifejezések (néha x86 és x54) azt a módot jelölik, ahogyan a számítógép processzora (más néven CPU) az adatokat kezeli. A Windows 64 bites változata hatékonyabban kezeli a nagy mennyiségű közvetlen elérésű memóriát (RAM-ot), mint a 32 bites rendszerek, mert nem a merevlemezen tárolják az információkat. Így a számítógép teljesítménye nagyobb, amire szükség is van a modern játékok, CAD program vagy kép- videószerkesztők zavartalan futtatásához. A 32 bites verzió gyakran nem kompatibilis az újabb alkalmazásokkal és ha igen, akkor is lassabban is futtatja azokat. Figyelni kell arra is, hogy a különböző hardverek is kompatibilisek legyenek a Windows verziószámával, ehhez sokszor megfelelő illesztőprogramot kell letölteni.

 

32bit nebo 64bit

Melyik verziót válasszam?

Ha a számítógépe processzora 64 bites és 64 bites illesztőprogramok futnak rajta, akkor válassza a 64 bites verziót. Ha az operációs rendszer frissítésén gondolkodik és szeretné meg tudni, hogy számítógépe 32 vagy 64 bites verzió futattására alkalmas, olvasson tovább.


 

32bit nebo 64bit

A SecurAble alkalmazás letöltésével és futtatásával megvizsgálhatja számítógépe processzorát és tájékozódhat teljesítményéről. Elsősorban az az érdekes, hogy megtudjuk processzorunk 32 vagy 64 bites-e, hogy a megfelelő verziójú operációs rendszert válasszuk. 

  • először a SecurAble meghatározza milyen processzort használ számítógépe
  • majd kielemzi a hardverek illesztőprogramjainak tulajdonságait
  • végül analizálja számítógépe virtualizációját (pl. lehet-e virtuális Windowst futtatni)

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés