Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

A Windows 7 testreszabása

Nincs megelégedve azzal, ahogy rendszere elindul? Nem gond! Változtassa meg ízlése és igényei szerint!

A Windows 7-ben számos esztétikai változtatást tud végrehajtani. Kedve szerint tölthet le különféle háttérképeket, témákat, widgeteket a Microsoft oldaláról vagy egyéb honlapokról. 

Témák

Számítógépe legszembetűnőbb jellemzője az ún. téma, ami a háttérkép, színek és hangok kombinációja. A téma testreszabásához kattintson az Asztal egy üres területére a jobb egérgombbal, majd válassza a menüből a Személyre szabás menüpontot. A Windows automatikusan számos téma-lehetőséget ajánl, de ha ez nem lenne elég a Microsoft hivatalos oldaláról is letölthet témákat.

Ha két vagy több monitoron dolgozik, panoráma témát is beállíthat. A kívánt téma letöltéséhez kattintson a Letöltés, majd a Megnyitás gombra. Ezzel menti a témát a számítógépre, és beállítja az asztal témájaként. 

 


Háttérképek

Ha megőrizné eredeti téma beállítását, de más háttérképet szeretne, válassza ki bármelyik számítógépén tárolt fotóját és állítsa be háttérképként. Ha ötletek és inspirációk után keresgélne, tekintse meg a Microsoft hivatalos oldalán található ajánlatot és töltse le az Önnek tetsző háttérképet. Ha nem akarja mindennap ugyanazt a háttérképet látni, beállíthatja hogy bizonyos rendszerességgel lecserélődjenek. Így például "nézegetheti" családi fotóalbumát is, hogy szerettei mindig Önnel legyenek. Háttérképe lecseréléséhez kattintson az Asztal háttere pontra, majd a Tallózás gombra kattintva megadhatja mappát, ahol azok a képei vannak, melyeket háttérnek szeretne beállítani, a Képváltás gyakorisága menüben beállíthatja, hogy mennyi időnként cserélje a háttérképeket a Windows.


Egyéb lehetőségek

A szokásos személyreszabási lehetőségek (téma, háttérkép) mellett igényeinek és ízlésének megfelelően megváltoztathatja ikonjainak és kurzorának tulajdonságait is.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés