Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Elfelejtett Windows jelszó

Jelszó-visszaállító lemez létrehozása jelszó visszaállításához

Biztosan ismerős Önnek a következő kép: Windows bejelentkezés, kékes zöldes háttér, a felhasználó fiók profilképe és egy üres sor jelszavának. És most hogyan tovább?

 

Mi is volt a jelszó?

 

jelszó elfelejtése feletébb kellemetlen, de sajnos sokszor előfordul. Ezért jobb, ha megpróbálja megelőzni. Ilyen esetekre találta ki egyszerű megoldásnak a Microsoft a jelszó-visszaállító lemezt. Ez a lemez tulajdonképpen biztonsági másolatként szolgál, ha elfelejtené jelszavát. Mielőtt létrehozza, ne feledkezzen meg külső adathordozó csatolakoztatásáról. A jelszó visszaállítására szolgáló merevlemezt csak saját számítógépén létrehozott felhasználói fiókok számára lehet használni. Ajánljuk, hogy az így elmentett információkat biztonságos helyen tárolja, hogy szükség esetén megtalálja és használhassa őket.


Nézze meg, hogyan tud jelszó-visszaállító lemezt létrehozni:

Vytvoření disku pro resetování hesla

Jelszó alapállapotba állítása

Ha számítógépe hálózatba van kötve, csak adminisztrátor tud új jelszót megadni. Ebben az esetben kövesse a Start - Vezérlőpult - Felhasználói fiókok - Felhasználói fiókok kezelése - Felhasználók - Számítógép felhasználói - Jelszó megújítása utat. Az új jelszó megadása után kattintson az OK gombra és készen is van.

Ha hálózatban dolgozik, próbálja meg beírni jelszavát. Ha nem emlékszik jelszavára, figyelmeztetést kap, hogy helytelen jelszót írt be. Kattintson az OK gombra majd válassza az Új jelszó kialakítását. Csatlakoztassa a jelszó-visszaállító lemezt és kövesse a megadott lépéseket, végül jelentkezzen be új jelszavával.

Készen is van!

*Videók és képek a cseh Windowsból.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés