COVID-19 UPDATE: A koronavírus kitörése miatt a biztonság kedvéért távolról dolgozunk otthonainkból, de ez nem befolyásolja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásokat. Még mindig 100%-ban rendelkezésre állunk!
Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Felhasználói profil áthelyezése

Új számítógépet vett és megtartaná régi beállításait? Nem akarja az összes fontos fájlt manuálisan átmásolni? Akkor biztosan érdekelni fogja a Felhasználó profil áthelyezése (továbbá csak FPÁ), amelynek segítségével hatékonyan tudja adatait átmenteni, áthelyezni.

Az adatok áthelyezése egyszerű és gyors. A fájlkereső segítségével kiválaszthatja a másolandó és áthelyezendő fájlokat. Az áthelyezés folyamatos és nem fagy le. Újdonságnak számít, hogy a program átugorja azokat a fájlokat, amelyekkel nem tud mit kezdeni, de az áthelyezés végén jelenti, melyek voltak ezek az adatok.

Áthelyezés lehetőségei

Az áthelyezéshez több módszert választhat.

Átmentheti profilját a FMP kábel segítségével. Ezt általában a számítógéppel együtt adják, de ha nem bármelyik elektrotechnikai boltban megtalálja. A kábelt bekötése előtt telepítse. 

A második lehetőség a hálózati áthelyezés. Mindkét számítógépnek ugyanahhoz a hálózathoz kell kapcsolódnia. Azután csak indítsa el a FPÁ-t az új számítógépén követve a megadott lépéseket.

Valószínűleg a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer az USB-s vagy külső merevlemezes áthelyezés. Ha ezt a módszert választja ajánljuk, hogy az USB vagy merevlemez minél nagyobb kapacitású legyen.

Kis figyelmeztetés : Csak a beállítások átutalhatóak, nem maguk a programok. Ezért először telepítse a programokat számítógépébe, csak ezután indítsa el az FPMt. Így a beállításai helyesen települnek.

Biztonságos áthelyezés

Az áthelyezésnél lehetséges, hogy a káros szoftvereket, alkalmazásokat is átmenti. Ezért ajánljuk, hogy régi számítógépén először mindent ellenőrizzen vírusirtó programok futtatásával. A sikeres áthelyezés után nyissa meg a programokat új számítógépében és győződjön meg arról, hogy gépe mentes a káros szoftverektől, alkalmazásoktól, dokumentumoktól.

*Képek és videók cseh Windows-ból származnak.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés