Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Hogyan frissítsen Windows 10-re?

A Windows 10-re frissítést előre lefoglalhatja a Get Windows 10 alkalmazásban. Aki jelzi érdeklődését, annak a Windows 10 megjelenésének napján, július 29-én értesítést küld a Microsoft, amikor indítható a rendszerfrissítést. Rendszerét így automatikusan, időt spórolva automatikusan frissítheti. 


Lefoglalás

 

Ha Windows 7 vagy Windows 8.1 operációs rendszert használ, képernyője jobb alsó sarkában látnia kell a Windows frissítési foglalási ikont. Kattintson erre az ikonra egere jobb gombjával. A lehetőségek közül válassza az "Ingyenes frissítés lefoglalása"-t. Az e-mailcíme megadása után, frissítéskor a Microsoft értesíti arról is, hogy minden rendben ment-e. A lefoglalást bármikor lemondhatja.

Telepítés

Amikor a Windows 10 automatikusan letölti magát számítógépére (július 29. után), értesítést kap. Ezt követően választhat, hogy a rendszert rögtön vagy később akarja telepíteni. A telepítésre egy év áll rendelkezésre.

Kész

A telepítés után rendelkezésére áll a Windows 10.

Támogatás

Ne féljen a Windows 10 lefoglalásától! A telepítés után segítségül hívhatja Answer Desk Ügyfélszolgálatát, hogy megoldják az esetleg felmerülő problémákat. 


Windows ajánlat részletei:

Igen, tényleg ingyenes. Teljes Windows 10-re frissítést ajánlunk, nem csak próbaverzióra. 3 GB-nyi adatot kell letöltenie. Az ingyenes frissítés határideje egy év. A frissítés után ingyenesen telepítheti a Windows 10-et. Az ingyenes Windows 10-re frissítése elérhető valamennyi gépen, amin Windows 7 vagy Windows 8.1 fut. A minimális hardver- és szoftverkövetelések mellett a különböző funkciók elérése géptípustól függő és piactól eltérő lehet.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés