Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Magyar nyelv beállítása a Windows 7-ben

Olyan korban élünk, ahol angolul a felhasználok többsége tud, de nem mindenki és nem is felel meg mindig mindenkinek az angol. A Windows 7 lehetővé teszi a nyelvi beállítások megváltoztatását. Először megmutatjuk, hogyan változtathatja meg a megjelenítési nyelvet, amelyet a párbeszédpanelben vagy a listákon használ. Majd bemutatjuk, hogyan változtatja meg a beviteli nyelvet, amelyiken kommunikál.

Megjelenítési nyelv beállítása

A következő útmutató csak némely felhasználónál működik. Az alapértelmezett nyelvet csak a Windows 7 Ultimate és az Enterprise operációs rendszereknél lehet megváltoztatni.

Kattintson végig a következőkön: Start - Vezérlőpult - Óra, nyelv és terület - Terület és nyelv - Billentyűzet és nyelvek - Megjelenés nyelve - Nyelvek telepítése/letelepítése.
Ezután válassza ki a kívánt nyelvet és kövesse a lépéseket. Ha a telepítés után nem változik meg a megjelenítési nyelv, az valószínűleg azért van, mert a program nem támogatja az UNICODE kódolást.

Ennek beállításához kövesse a fenti útmutatást, a Nyelv és területnél fülnél válassza az Üzenetet. Majd kattintson az Unicodot nem támogató nyelvekre és ezt követően a Megváltoztatra. A jelszó beadása/megerősítése után indítsa újra számítógépét.

Beviteli nyelv hozzáadása, változtatása

A Windows nyelvek széles skáláját támogatja. A különböző nyelvek aktív használatához a kívánt nyelvet hozzá kell adni a nyelvek listájához. Nézze meg hogyan (a videó cseh nyelvű):

Ha később valamit más nyelven akar írni, elég ha a jobb alsó sarokban található listán rákattint a használni kívánt nyelvre. 

*Kép és videó cseh nyelvű.

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés