Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Office 2010 aktiválása

1. Aktiválás az interneten keresztül

Sokszor telepítés után az Office automatikusan aktiválódik az interneten keresztül. Ha a szoftver nem jeleníti meg az Office Aktiválás Varázslót, azonnal használhatja az Office-t. Ha megjelenik az Office Aktiválás varázsló, akkor még aktiválnia kell a terméket. Az aktiválás varázsló az interneten keresztül automatikusan kapcsolódik a Microsoft szerveréhez. Ha olyan termékkulcsot használ, ahol az aktiválások száma még nem érte el a maximumot, a termék automatikusan aktiválódik. Az internetes aktiválás során mindössze az országot és a területet kell megadnia.

Az aktiválás során a rendszer ellenőrzi a megadott  termékkulcsot és egy megerősítő azonosítót küld a termék aktiválásához.

Ha az internetes aktiválás valami miatt nem sikerült, aktiválja a terméket telefonon keresztül.

 

2. Telefonos aktiválás


 FONTOS!: 2017. január 18-a óta az ügyfelek jelezték, hogy az Office telefonos aktiválására szolgáló lehetőség választásakor az alábbi hibaüzenettel találkoznak:

"Ez a termék már nem aktiválható telefonon keresztül."

A probléma megoldásán a Microsoft folyamatosan dolgozik. Ez csak azokat az ügyfeleket érinti, akiknek nem előfizetéses Office szoftvere van. Amíg a Microsoft megtalálja a megoldást, kérjük, hogy Magyarországon az alábbi telefonszámokat használva aktiválja az Office-t:

Mobiltelefonról hívható vagy emelt díjas szám: (36) (1) 267 4636

Ingyenesen hívható szám: (06) 800 18749

A Microsoft hivatalos tájékoztató oldala


 A telefonos aktiválás a Microsoft egy ügyfélszolgálati munkatársának segítségével történik, és mindössze néhány percet vesz igénybe. A termékaktiválási központ telefonszáma termékenként és országonként eltérő.

aktiv off1.png

  • Az Aktiválás varázslóban válassza a Telefonon lehetőséget.

  • Válassza ki az országot és/vagy a régiót, ahol a terméket használni fogja.

  • Hívja fel a termékaktiválási központot a kiválasztott országhoz/régióhoz tartozó aktiválási telefonszámon.

  • A termékaktiválási központban kérni fogják a képernyőn megjelenő telepítési azonosítót .(A telepítési azonosító 9 mezőből, mindegyik mező pedig 7 számjegyből áll.)

  • A telepítési azonosító ellenőrzését követően kapni fog egy jóváhagyási azonosítót.

aktiv off2.png

  • Írja be az aktiválási központtól kapott jóváhagyási azonosítót és lépjen a Tovább gombra.

  • Ha helyes azonosítót adott meg, a terméket sikeresen aktiválta.

aktiv off3.png

Csakúgy mint az internetes aktiváláskor, közvetlenül az Office-ban is (vagy akár egyenként a Wordben, Excelben, Outlookban …) leellenőrízheti az aktiválás sikerességét.

aktiv off4.jpg

 Az aktiválás befejezése után kattintson a Bezár gombra. A számítógép újraindítása után használja aktivált Office-át sikeresen. 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés