Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Windows 7 telepítése usb-ről, pendrivról

Windows 7 operációs rendszert vásárolt és elszörnyedve vette észre, hogy számítógépe, lapbookja nem rendelkezik DVD lejátszóval? Nem gond!

A Microsoft ingyenes alkalmazásával ISO-formátumú telepítő lemezből hozhatunk létre bootolható USB pendrive-ot/DVD lemezt. A program felhasználói felülete egyszerű, könnyen használható. A telepítő USB létrehozásához szüksége lesz egy DVD lejátszós számítógépre, hogy először létrehozhassa az ISO fájlt, majd átmásolja azt az USB meghajtóra. Ha már rendelkezik ISO fájllal, nincs is szüksége másik számítógépre, elegendő maga a program használata.

Az indító USB kialakításához az első lépés az ISO fájl létrehozása a Windows 7 DVD-jéből. A lemezkép fájl létrehozásához használhatja például az Ashampoo Burning Studio alkalmazást. Miután létrehozta a lemezkép fájlt, készítse elő flash memóriáját, aminek minimum 4 GB-osnak és üresnek kell lennie. A formázást legegyszerűbben az "Én számítógépem”-en keresztül végezheti el, az egér jobb gombjával kattintson az USB ikonra és válassza a formatálást.


Kezdünk

Most a folyamatba belép a Windows 7 USB/DVD Download Tool alkalmazás, amelyiket elosszon fel kell installálnia. Ha már letöltötte az alkalmazást, indítsa el és az első lépésben válassza ki az ISO fájl elhelyezését, amelyiket az elején kialakított.

 


Médium megadása

A második lépésben válassza az USB lehetőséget (a DVD lehetőség itt a lehetséges pót DVD lemezre való adatmentés miatt van)


Adathordozó kiválasztása

Harmadik lépésként válassza ki adathordozójának A harmadik lépésben szükséges hogy a flash memóriája elhelyezését válassza ki, amelyikre a fájlokat akarja másolni és elindítani a másolást.


Kávézzon

Most már hátradőlve figyelheti, hogyan másolódnak fájlai, közben igyon egy kávét a másolás eltart egy ideig.


Ha a fájlok kiírása eredményes volt, bezárhatja a programot, eltávolíthatja a flash memóriát, majd újraindíthatja számítógépét a rendszerindító USB-ről. Ha a telepítés nem indul el automatikusan, a BIOS-ban állítsa be, hogy gépe USB-ről bootoljon be.  

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés