Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Windows Update nem úgy fut, ahogy kellene?

Ahogy a neve is sugallja a Windows Update feladata, hogy frissítse és védje operációs rendszerünket. Néha azonban előfordulhat, hogy a rendszer nem tudja frissíteni magát vagy elakad a frissítés folyamata. Operációs rendszerünk hibátlan működéséhez mindenképpen ki kell javítanunk ezt a hibát. Hogy hogyan? Pár lépésben megmutatjuk. 

 

Kezdjük: 1.lépés

Ha nem fut a frissítés, először próbálja meg újraindítani rendszerét. Ha az újraindítás nem jár sikerrel, ellenőriztesse gépét egy alapos vírusirtó segítségével. Előfordulhat, hogy a frissítést malware vagy trójai vírus akadályozza.   

 

Megjegyzés: Ha úgy dönt, nem frissíti Windows 10 operációs rendszerét az automatikus frissítéseket letilthatja a Windows Update menüpont alatt.az “automatikus frissítések konfigurálása” pontban klikkelje ki az automatikus frissítés lehetőséget.

 

Nem segített? Irány a 2. lépés!

Próbálja meg visszaállítani, helyreállítani rendszerét. A Start menüben keressen rá a rendszer visszaállítás lehetőségre. Válassza ki a visszaállítás dátumát, azt a korábbi időpontot, amikor gépe még megfelelően működött. A tovább és a befejezés gombra kattintva hagyja automatikusan újraindulni rendszerét. A visszaállítás nem érinti a személyes fájljait, de a korábbi frissítések törlődnek. Végezetül lépjen be a Windows Update menübe és telepítse újra a frissítéseket.


Még mindig nem működik? 3. lépés

Ne bosszankodjon, a Windows frissítése valóban elakadt, valami hatásosabbat kell megpróbálnunk, hogy megoldjuk a problémát. Manuálisan kell újraindítania Windows Update összetevőit. Ehhez a Microsoft hivatalos oldalán kell megoldásokat keresnie.

 

Hogy kiküszöbölje ezt a hibát a Microsoft kiadott egy új frissítést:

  1. Töltse le manuálisan a KB3102810 frissítést tartalmazó csomagot

  2. Csatlakozzon le az internetről

  3. Telepítse a KB3102810 frissítést majd frissítse rendszerét

  4. Indítsa újra számítógépét

  5. Csatlakozzon ismét az internethez és töltse le a frissítéseket


Reméljük sikerült megoldani a problémát!

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés