Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Windows 7 Home Premium, fizikai licenc és DVD

Windows 7 Home Premium, fizikai licenc és DVD
A kép csak illusztráció, a terméket saját csomagolásunkban kézbesítjük.
HU
Összes nyelv
  • Többnyelvű szoftver (magyar is)
Megtakarítás8 500 Ft
Choose version:
raktáron = csomagküldés
27 900 Ft 21 968 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • telepítőlemez
  • eredetiséget igazoló tanúsítvány (COA-matrica)
  • eredetiséget igazoló tanúsítvány EU törvényeinek megfelelően
  • bármilyen számítógépre telepíthető
  • többnyelvű szoftver (magyar is)
  • átvihető licenc
  • vásárlás igazolása (számla)

Hardverkövetelmények

1 GHz vagy gyorsabb 32 bites (x86) vagy 64 bites (x64) processzor
1 GB RAM (32 bites rendszerhez) vagy 2 GB RAM (64 bites rendszerhez)
16 GB (32 bites rendszerhez) vagy 20 GB (64 bites rendszerhez) szabad lemezterület
DirectX 9 grafikus eszköz WDDM 1.0 vagy újabb illesztőprogrammal


Windows 7 Home Premium, fizikai licenc és DVD

Modern otthoni operációs rendszer

Felhasználók számára egyszerűen kezelhető, de funkciókban gazdag otthoni használatra szánt operációs rendszer. A Windows 7 Home operációs rendszer egyszerű, felhasználóbarát, sokoldalúan személyre szabható és merevlemezét sem foglalja le. A szoftver rengeteg előre telepített alkalmazását tartalmaz, lehetővé téve számunkra videók lejátszását, képek megtekintését, játékok használatát vagy az internetes kommunikációt családunkkal, barátainkkal. A rendszert úgy tervezték, hogy azt az egyszerű felhasználó is kezelni tudja, legyen akár szó a különböző beállításokról, biztonsági intézkedésekről, karbantartásról.

Több felhasználói fiók - gyors felhasználóváltás

A "Gyors felhasználóváltás" funkció segítségével könnyedén válthat a felhasználói fiókok között anélkül, hogy ki kellene jelentkeznie. Ennek köszönhetően az összes megnyitott ablakot, futó alkalmazást, üzenetet és több tevékenységét bekapcsolva hagyhatja, majd dolga végeztével ugyanott folytathatja, ahol korábban abbahagyta. Felhasználóváltás előtt győződjön meg arról, hogy mentett minden megnyitott fájlt, mert a Windows nem menti automatikusan a megnyitott fájlokat.

Mindenre felkészült

A Windows 7 Home oprerációs rendszer minden igényt kielégít, teszi ezt rendkívül felhasználóbarát módon. Multimédia lejátszó (Windows Media Player) zenék és videók lejátszásához, fényképnézegető, teljes internet böngésző (Internet Explorer) vagy kártya- és logikai játékok. A rendszer lehetővé teszi, hogy felhasználói fiókját szabadon személyre szabhassa: ikonképét, hátterét, képernyővédőjét, hangbeállításait saját igényekhez igazíthatja.

Biztonsági másolat = semmi sem vész el

A "Biztonsági másolat készítése és visszaállítás" beállításával nem kell féltenie adatait és alkalmazásait. Egyszerűen állítsa be adatai automatikus mentését külső meghajtóra vagy belső memóriára és folytassa munkáját gond nélkül. Váratlan merevlemez károsodásnál a rendszer az adatokat automatikusan kijavítja és munkáját zavartalanul folytathatja.

Otthoni csoport – ossza meg különböző fájlait

Semmi sem egyszerűbb mint a Windows 7 rendszerben dokumentumokat, zenét, videókat, fényképeket megosztani vagy a család összes készülékét egy nyomtatóhoz kapcsolni. A rendszerben beállíthatja, hogy miket szeretne megosztani és mit tart meg személyes fájlként, melyik dokumentumot szerkeszthetik és melyiket olvashatják csak mások. Félti adatait biztonságát? Nem szükséges, állítson be olyan jelszót, amit csak családtagjai ismernek.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés