Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Windows Server Standard 2012 R2

Windows Server Standard 2012 R2
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
Verzió:
Nincs raktáron
224 900 Ft 177 086 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • Elektronikus licenszt tartalmazó tanusítvány
  • Telepítőfájl letöltése
  • Az EU-s törvényeknek megfelelő, eredetiséget igazoló tanusítvány
  • Az első tulajdonos nyilatkozata, melyben lemond a termék használati jogáról
  • Vásárlásról szóló igazolás (számla)

Rendszerkövetelmények

Processzor: 1.4 GHz
Memória: 512 MB RAM
Merevlemez-terület: 32 GB
Grafika: 1024 x 768, vagy nagyobb felbontásu


Windows Server Standard 2012 R2

Hatékony szerver megoldás, amely segít a vállalkozása növekedésében

A Windows Server 2012 Standard R2 célja, hogy segítse a vállalkozásokat, az iskolákat, a kormányzati szerveket és másokat biztonságosan és hatékonyan szervezni az adatokat. Ez egy rugalmas, nagy teljesítményű és könnyen használható szerver megoldás. Mindent megtesz, amire szüksége van a csúcsminőségű kiszolgálókezeléshez, az érzékeny adatokhoz való biztonságos hozzáféréshez, az alacsonyabb tárolási költségekhez és a dinamikus felhőalapú infrastruktúrához.

Alapvető áttekintés

– Tökéletes: bármilyen 25 vagy több felhasználóval rendelkező cégeknek
– 2 fizikai processzor szerverenként
– Alacsony vagy nem virtualizált környezethez
– A licensz nem tartalmazza a CAL licenszet (külön kell hozzá megvásárolni)
– Szerver menedzsment és automatizálás
– Az információkhoz való hozzáférés és védelem
– Webes és alkalmazási platform

Nagy teljesítmény és keresztplatform támogatása

A Windows Server 2012 Standard R2 támogatja a kritikus vállalati munkaterheléseket segédletét, javítja a rugalmasságát a globális virtuális meghajtó migrációjának és szükség esetén ajánlja dinamikus Linux memóriáját. Mindezek a paraméterek segítik a hihetetlenül sima szerver-virtualizációs vezérlést.

Stabil környezet

A Windows Server 2012 Standard R2 stabil helyreálítási lehetőségeket kínál hiba esetén. Például a Hyper-V automatikusan áthelyezi a valósidejű virtuális meghajtókat, még akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva vagy hálózati kapcsolat megszakad. A program lehetővé teszi a weboldalak és alkalmazások fejlesztését a nyílt platformokra optimalizált támogató telepítésével. Ezenkívül lehetővé teszi az alacsonyabb tárolási költségeket a VHD megduplázásával és számos más tárolási módszerrel.

A Workplace Join-nak köszönhetően könnyebb az adatokhoz való hozzáférés

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a dokumentumokhoz és mappákhoz személyes eszközökön, például laptopokon, mobiltelefonokon vagy tableton keresztül. Létre hoz egy bejegyzést az Active Directory eszközön keresztül, és olyan hitelesítési tanúsítványt biztosít, amely hozzáférést biztosít a vállalati szerverekhez tartozó adatokhoz - anélkül, hogy hozzá kellene adnia a tartományhoz.

Vállalati osztály Egyszerú és költséghatékony Alkalmazásokra irányuló Felhasználó orientált
A legjobb az osztályban a teljesítmény és a skála alapján a Microsoft alkalmazásokkal való együttműködéshez. Hyper-V hálózati virtualizáció és VPN bemenet egyszerre több felhasználó számára. A virtuális meghajtók hordozhatósága a Windows Server és a Windows Azure között. Egységes bejelentkezés az eszközökbe a Workplace Join funkció segítségével,
Legjobb a piacon: 64 csomópont és 8 000 virtuális meghajtó. 1.000.000 IOPS + tároló standard hardveren többfajta tároláshoz. Következetes fejlesztési modell a környezeten keresztül. Egységes aplikáció- és eszköz iráníítás.
Valós idejű migráció tömörítése és RDMA fejlesztések. A duplán tárolt adatok eltávolítása tárolóban és a VDI-ben is. Közös fejlesztési eszközök alkalmazások létrehozásáahoz a “helyszínen” és a felhőben is. A szemcsés, politika alapú adatvédelem.

A szerverlicensz nem tartalmazza a CAL licenszeket

– A program bármely olyan számítógépen használható, amely megfelel a rendszer követelményeinek.
– Újratelepíthető egy másik számítógépen.
– A CAL-s (= Client Access Licenses) minden felhasználótól vagy eszköztől kérvényezve van, amely csatlakozik a szerverhez.

Ne felejtsék el: A kliens hozzáférési licencek (CAL) minden Windows Serverbe való bejelentkezésnél szükséges, és külön kell megvásárolni őket. Megvásárolhatja őket itt: User CAL vagy Device CAL.

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés