Még nincs fiókja? Fiók létrehozása (myslene na tvorbu nového konta)

Fiók kezelése

Zoner Photo Studio 18, elektronikus licenc

Zoner Photo Studio 18, elektronikus licenc
A kép kizárólag illusztráció, a termék kézbesítése e-mailben történik.
HU
Összes nyelv
  • Többnyelvű szoftver (magyar is)
Megtakarítás5 300 Ft
Verzió:
raktáron = e-mailben történő kézbesítés
12 900 Ft 10 157 Ft Áfa nélkül
Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés

A csomag tartalma

  • elektronikus licenc (ESD)
  • letölthető telepítő fájl
  • vásárlás igazolása (számla)

Hardverkövetelmények

Operációs rendszer Windows 7/8/8.1/10 (32 vagy 64 bites verzió)
Processzorr Intel vagy AMD SSE2 utasításkészlettel
2 GB RAM
350 MB szabad lemezterület
Képernyő felbontás 1280 × 800


Zoner Photo Studio 18, elektronikus licenc

A legjobb eszköz a digitális fényképek használatához

A Zoner Photo Studio (angol nyelvű verzió) tucatnyi szerkesztési tárolási lehetőséget kínál digitális fotói feldolgozásához, szerkesztéséhez és tároláshoz. A könnyen kezelhető, felhasználóbarát és rendkívül gyors képszerkesztő program milliók kedvence világszerte. Csatlakozzon Ön is a Zoner-közösséghez: szerkessze digitális fényképeit a legjobb fotószerkesztők egyikével.

Miért is olyan nagyszerű a Zoner Photo Studio?

  • egy helyről érhet el mindent, amire fotói szerkesztéséhez szüksége lehet: szerkesztés, rendszerezés, megosztás egy kezelőfelületről
  • a program használata villámgyorsan megtanulható, köszönhetően a felhasználóbarát kialakításnak
  • több tucatnyi beépített, de testre is szabható szerkesztési lehetőség, szűrő és effekt
  • szerkesztései, változtatásai nem érintik az eredeti képet
  • batch szerkesztés, amivel sok időt takaríthat meg

Villámgyors letöltés

Töltse le fotóit számítógépére pillanatok alatt. Csatlakoztassa fényképezőgépét vagy telefonját számítógépéhez és a Zoner Photo Studio automatikusan megjeleníti Önnek az Importálás képernyőt. Lehetősége van arra is, hogy már ekkor olyan mappába töltse át, rendszerezze képeit, amilyenbe szeretné. Letöltött fotóit automatikusan tagelheti és átnevezheti. Szkennelt fotókat vagy pdf-ben lévő képeket szeretne importálni? Ez is megoldható a Zonerrel.

Egyszerű rendszerezés

Tartsa fotóit ellenőrzése alatt. Nevezze el őket, jelölje meg őket hasznos információk (pl. a fotó készítésének ideje és helye) hozzáadásával. Adjon képeihez szöveges leírást, értékelje őket, pontosítsa a felvétel helyét GPS koordináták segítségével, mindezt nagyon-nagyon egyszerűen megteheti a Zonerben. A batch műveleteknek köszönhetően mindezeket nagyon gyorsan végezheti el. Soha nem veszít el egyetlen egy fotót sem.

Azonnali képszerkesztés, ami nem érinti az eredeti képet

Bármikor módosíthatja és bármikor elérheti fotóit, anélkül hogy az ismételt JPEG tömörítéssel károsítaná azok eredeti minőségét. Ezt a “nem destruktív” szerkesztési módot a Develop (fejlesztő) módban tudja kiélvezni. Javítsa könnyedén képei expozícióját, színeit és élességét. Ha elégedett a változásokkal exportálja a megváltoztatott képet a kívánt formátumban új fájlba másodpercek alatt.

Haladó szerkesztés a Pizazz-zal

Zoner Photo Studio segítségével átlagos fotóiból remekművet varázsolhat. Retusálhatja képeit, hogy jobban tükrözzék a valóságot vagy kiegészítheti a valóságot fantáziája szüleményeivel. A program számos automatikus javítási opciót is tartalmaz. Használja a különböző szűrőket és kreatív hatásokat, tegyen minden képet személyessé. A Zonerben megtalálhatja a Zonerben a mostani nagyágyúkat is: készíthet 3D és HDR képeket, valamint panorámaképeket is.

Élményszerű megtekintés

Élvezze képeit a legteljesebb mértékben a teljes képernyő nézet segítségével. Ez egy villámgyors kis program, amivel könnyen válthat a teljes Zoner verzió és a bemutató között. Tévén szeretné megmutatni képeit? Hozzon létre videó diabemutatót. Bemutatóját feldobhatja zene vagy különleges effektusok hozzáadásával.

Egyszerű megosztás

Ossza meg a fényképezés és a fényképek örömét egyszerűen külső adathordozók nélkül. A Zonerrel megoszthatja fotóit egyenként vagy albumonként a Facebookon, a Twitteren, emailben vagy otthoni hálózatán keresztül. Természetesen ingyenesen rendelkezéséré áll a korlátlan tárhelyet biztosító Zonerama is, az online galéria a program beépített része. A Zoner programban létrehozhat, kinyomtathat és elküldhet fotókat, képeslapokat.

Licenc részletek, feltételek

Az egyfelhasználós licenc egy felhasználónak teszi lehetővé, hogy a Zoner Photo Studio-t korlátlan számú számítógépen használhassa. Minden licenc egy Zoner-fiókhoz tartozik, abban van elmentve, ott tárolódik. Így nincs szüksége arra, hogy megjegyezze termékkulcsát! Ha már telepítette a Zoner Photo Studiót, de még nincs Zoner-fiókja, a program első elindításakor automatikusan átirányít és létrehoz egyet.

ESD = electronic software distribution/elektronikus szoftver szállítás: emailben kapja meg aktiválási kódját/termékkulcsát és a telepítési útmutatót, amit csak egyszer kell használnia, amikor is hozzáadja licencét Zoner-fiókjához, aktiválva azt.

Egy felhasználó: egy fizikai személy.

 

A kiválasztott terméket kosarába helyeztük.

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetés